مدیر حج و زیارت استان خبر داد

جزئیات ثبت‌نام در کاروان‌های عمره مفرده گلستان

مدیر حج و زیارت استان گلستان از آغاز ثبت نام در کاروان های عمره مفرده برای تشرف در ماه‌های آبان و آذر در گلستان خبر داد.

سید علی میرقاسم پور از آغاز ثبت نام در کاروان های عمره مفرده برای تشرف در ماههای آبان و آذر از ساعت ۱۰ صبح امروز سه شنبه ۱۵ مهر ماه ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: شروع ثبت نام از متقاضیان سفر عمره مفرده در روز اول تا اولویت ۴۰۰ می‌باشد و در صورت عدم تکمیل ظرفیت، اولویت‌های بعدی بصورت روز شمار اعلام خواهد شد.

وی گفت: متقاضیان تشرف به سامانه پنجره واحد سازمان به آدرس my.haj.ir مراجعه و کاروان های مدنظر خود را برای اعزام در ماههای آبان و آذرماه انتخاب و در صورت عدم دسترسی به سامانه، به یکی از دفاتر خدمات زیارتی در سطح استان مراجعه نمایند.

وی با بیان اینکه زائران برای ثبت‌نام باید گذرنامه‌ای با حداقل ۶ ماه اعتبار داشته باشند، گفت: سازمان حج و زیارت سهمیه‌هایی برای زوج‌های جوان و فرزندانی که تاریخ تولدشان ۱۳۹۰ به بعد است اختصاص داده که این سهمیه‌ها به مرور و در تکمیل ظرفیت‌ها تخصیص می‌یابد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی حج و زیارت گلستان در روز سه شنبه ۱۵ مهر، میرقاسم‌پور درباره فیش‌های غیرمجاز، هشدار داد و افزود: برخی افراد سودجو اقدام به خرید و فروش غیرقانونی فیش‌ها می‌کنند که ممکن است زائران را دچار مشکل کند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۵ مهر ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۷
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404071509767
  • خبرنگار : 50604