مدیرکل ثبت اسناد استان خبر داد

ثبت بیش از ۴۲ هزار شخصیت حقوقی در فارس  

مدیرکل ثبت اسناد و املاک فارس از ثبت بیش از ۴۲ هزار و ۸۰۰ شخصیت حقوقی از زمان راه‌اندازی سامانه جامع ثبت شرکت‌ها تا پایان شهریور امسال در این استان خبر داد و گفت: صحت ارائه خدمات و سرعت در انجام فرایندها، از مهم‌ترین مؤلفه‌های تحول در ادارات ثبت به شمار می‌رود.

محمد نخعی امروز چهارشنبه‌ ۱۶ مهر در نشست ثبت اسناد و املاک فارس اظهار کرد: از ابتدای راه‌اندازی سامانه جامع ثبت شرکت‌ها تاکنون، تعداد ۴۲ هزار و ۸۶۴ شخصیت حقوقی در فارس به ثبت رسیده است که از این میان، ۱۹۲۸ شرکت تجاری و مؤسسه غیرتجاری تنها در نیمه نخست امسال به ثبت رسیده‌اند.

وی با تأکید بر جایگاه ارزشمند ثبت شرکت‌ها در هویت‌بخشی به نهادهای اقتصادی و نقش حیاتی آن در تحقق اهداف جهش تولید، افزود: این موضوع ضرورت بازنگری و توجه جدی‌تر به مقوله ثبت شرکت‌ها را دوچندان می‌کند. به همین منظور تلاش شده است تا با به‌کارگیری نیروهای مستعد و باانگیزه، خدمات این حوزه با سرعت و کیفیت مطلوب به مردم شریف استان ارائه شود.

مدیرکل ثبت اسناد و املاک فارس تصریح کرد: صحت ارائه خدمات و سرعت‌بخشی به فرایند ثبت شرکت‌ها دو مؤلفه ضروری تحول در ادارات ثبت است.

وی بیان کرد: در حوزه اداره امور اسناد، چه در بخش ثبت شرکت‌ها و چه در بخش اجرا، رضایتمندی مراجعان از روند خدمات و انجام فرآیندها، نشان‌دهنده عزم جدی مجموعه برای ارتقای کمی و کیفی خدمت‌رسانی است.

نخعی ابراز امیدواری کرد با تداوم تلاش‌های جهادی کارکنان این اداره کل، روند توسعه و بهبود خدمات در بخش‌های مختلف ثبتی در استان فارس استمرار یابد.

انتهای پیام 

  • چهارشنبه/ ۱۶ مهر ۱۴۰۴ / ۰۹:۴۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404071610323
  • خبرنگار : 50649