ارائه ۱۰۰۰ خدمت دندانپزشکی به خانواده‌های نیازمند «شال»

مدیرکل کمیته امداد از ارائه بیش از ۱۰۰۰ خدمت دندانپزشکی به ۵۰۰ نفر از خانواده‌های ولی نعمت در مدت دو روز توسط دندانپزشکان جهادگر در شهرستان شال خبر داد.

ناصر ظاهری در حاشیه بازدید از اردوی جهادی دندانپزشکی که با مشارکت کمیته امداد استان قزوین و گروه جهادی خادم‌المهدی(عج) انجام شد، اظهار کرد: در این اردوی جهادی ۷۰ جهادگر حضور دارند که طی دو روز انواع خدمات دندانپزشکی را به خانواده‌های ولی نعمت تحت حمایت کمیته امداد و بهزیستی ارائه خواهند کرد.

مدیرکل کمیته امداد استان قزوین خاطرنشان کرد: این اردوی جهادی هفتمین اردوی جهادی مشترک بین کمیته امداد و گروه جهادی خادم المهدی(عج) است که از ابتدای سال‌جاری تاکنون به بیش از ۲۰۰۰ نیازمند ۸۰۰۰ خدمت دندانپزشکی ارائه کرده است.

به گزارش ایسنا بنا بر اعلام روابط عمومی اداره کمیته امداد استان قزوین، ظاهری در پایان یادآور شد: در این اردوی جهادی که به مدت ۲ روز در شهرستان شال برگزار خواهد شد ۱۰۰۰ خدمات دندانپزشکی شامل کشیدن، پر کردن و ترمیم به ارزش ۲ میلیارد تومان به خانواده‌های ولی نعمت ارائه خواهد شد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۹ مهر ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۴
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1404071912093
  • خبرنگار : 50061