دادستان جیرفت: نابودگران رودخانه «ملنتی» مجازات خواهند شد

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان جیرفت با حضور در محل رودخانه «ملنتی»، از وضعیت این شریان حیاتی به‌عنوان یک فاجعه زیست‌محیطی یاد کرد و از برخورد قاطع و بدون اغماض با عوامل تخریب و تجاوز به بستر رودخانه خبر داد.

افشین صالحی‌نژاد دوشنبه ۲۱ مهر به همراه سرپرست شهرداری جیرفت و جمعی از مسئولان شهرستان از رودخانه ملنتی بازدید کرد. این اقدام در پی دریافت گزارش‌های متعدد مردمی و رسانه‌ای درباره تخلیه بی‌رویه نخاله‌های ساختمانی و برداشت‌های غیرمجاز و مخرب از بستر این رودخانه انجام شد.

وی با ابراز نگرانی شدید از وضعیت فعلی رودخانه ملنتی گفت: این رودخانه امروز در حال مرگ تدریجی است و آنچه در اینجا می‌بینیم، صحنه یک فاجعه زیست‌محیطی است.

دادستان جیرفت اظهار کرد: متأسفانه برخی سودجویان و حتی برخی نهادهای مسئول، به جای حفاظت از این میراث طبیعی، خود به عامل نابودی آن تبدیل شده‌اند.

وی با اشاره به پیامدهای خطرناک این تخلفات، هشدار داد: تخلیه نخاله‌های ساختمانی و برداشت‌های غیراصولی نه تنها اکوسیستم منطقه را از بین می‌برد، بلکه این رودخانه را به بمبی ساعتی تبدیل کرده که در فصل بارش، می‌تواند جان و مال مردم را تهدید کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دادسرای جیرفت، دوشنبه ۲۱ مهر صالحی‌نژاد در پایان تأکید کرد: دستور داده‌ام تمامی عوامل و دست‌اندرکاران متخلف، اعم از حقیقی و حقوقی، شناسایی و برای آنان پرونده قضایی تشکیل شود و برخورد با متخلفان، قاطع، سریع و بدون اغماض خواهد بود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۱ مهر ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۴
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404072113478
  • خبرنگار : 50286