مدیرکل میراث فرهنگی استان خبر داد

برگزاری جشنواره بین‌المللی اقوام ایران در گلستان

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری گلستان از برگزاری جشنواره بین‌المللی اقوام ایران زمین در گلستان در تاریخ ۱۸ تا ۲۱ آذر ماه خبر داد.

فریدون فعالی با اشاره به اینکه جشنواره اقوام امسال به‌صورت بین‌المللی برگزار می‌شود، اظهار کرد: این رویداد فرهنگی با حضور مهمانانی از کشورهای ازبکستان، تاجیکستان و قزاقستان همراه خواهد بود و در این رویداد شب‌های فرهنگی ویژه برای هر یک از این کشورها تدارک دیده شده است.

وی افزود: این جشنواره با همکاری مرکز مطالعات منطقه‌ای پاسداری از میراث ناملموس در ایران برگزار می‌شود و فرصتی ارزشمند برای معرفی تنوع فرهنگی و قومی استان گلستان خواهد بود. این مرکز به‌عنوان مرجع منطقه‌ای یونسکو در آسیای غربی و مرکزی، هدایت ۲۴ کشور را برعهده دارد تا از ظرفیت‌های میراث زنده خود در راستای توسعه پایدار، بهبود اقتصاد معیشتی و رونق صنعت گردشگری بهره ببرند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌ دستی و گردشگری گلستان گفت: در این جشنواره صنایع‌ دستی گلستان و سراسر کشور نیز به نمایش گذاشته می‌شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی گلستان، در روز دوشنبه ۲۱ مهر، وی گفت: جشنواره اقوام ظرفیتی ویژه برای معرفی فرهنگ بومی، تقویت دیپلماسی فرهنگی و توسعه گردشگری استان به شمار می‌رود و تلاش ما برگزاری باشکوه و درخور شأن این رویداد است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۱ مهر ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۳
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404072113524
  • خبرنگار : 50604