کارشناس امنیتی: تقویت نیروهای آمریکایی در عراق به‌رغم وعده‌های خروج ادامه دارد

طبق گفته یک کارشناس امنیتی، تحرکات نظامی آمریکا در داخل خاک عراق در روزهای اخیر افزایش یافته است که نشان دهنده تقویت مداوم حضور نظامی این کشور در عراق است.

به گزارش ایسنا، «صباح العکیلی»، کارشناس امنیتی تاکید کرد که دولت ایالات متحده هیچ گام جدی برای خروج از عراق برنداشته است.

وی خاطرنشان کرد که اقدامات اخیر، تمایل واشنگتن برای ماندن نظامی برای مدت طولانی‌تر را تایید می‌کند. در حالی که اظهارات رسمی از خروج صحبت می‌کنند، تصاویر میدانی و حرکات یک کاروان آمریکایی از سوریه به عراق نشان می‌دهد که واشنگتن همچنان در حال تقویت حضور نظامی خود است که نشان دهنده شکاف قابل توجهی بین اظهارات سیاسی و واقعیت‌های میدانی است.

العکیلی به المعلومه گفت: «با توجه به افزایش مخالفت‌ها با حضور خارجی در عراق، خروج ایالات متحده بیشتر به یک کارت فشار سیاسی تبدیل شده است تا یک تعهد میدانی.»

او به ورود یک کاروان نظامی متشکل از تقریباً ۱۵۰ کامیون حامل وسایل نقلیه و تجهیزات نظامی به خاک عراق که از منطقه دیرالزور سوریه آمده بود، اشاره کرد.

صباح العکیلی اشاره کرد: ایالات متحده همچنان در حال مانور در مورد خروج نیروهای خود از عراق است. این تحرکات به وضوح نیت آمریکا برای ماندن و فقدان هرگونه نشانه‌ای واقعی از خروج از کشور در آینده نزدیک را نشان می‌دهد.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۲۵ مهر ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404072516067
  • خبرنگار : 71145