فرمانده انتظامی شهرستان خبرداد

بازداشت عاملان چاقو کشی در رامسر

فرمانده انتظامی شهرستان رامسر از بازداشت عاملان چاقوکشی در این شهرستان خبر داد.

فرمانده انتظامی شهرستان رامسر از بازداشت عاملان چاقوکشی در کمتر از ۱۲ ساعت، در آن شهرستان خبر داد.

سرهنگ مصطفی بابایی با اعلام این خبر گفت: در پی وقوع نزاع و درگیری همراه با چاقو کشی در سطح شهرستان، موضوع در دستور کار مأموران انتظامی این فرماندهی قرار گرفت.

وی افزود: با اقدامات تخصصی ۴ ارازل و اوباش غیر بومی شناسایی که پس از هماهنگی با مرجع قضایی در کمتر از ۱۲ ساعت با عملیاتی منسجم و غافلگیرانه در مخفیگاه خود بازداشت شدند.

سرهنگ مصطفی بابایی ادامه داد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان تعدادی قمه و چاقو کشف و پرونده به مرجع قضایی ارسال شد.

به گزارش ایسنا به نقل از پایگاه خبری پلیس در روز شنبه سوم آبان، فرمانده انتظامی شهرستان رامسر در پایان تصریح کرد: پلیس با هرگونه بی نظمی و اخلال در نظم و امنیت عمومی به شدت برخورد و اجازه نخواهیم داد عده‌ای هنجارشکن با اعمال مجرمانه خود نظم عمومی جامعه را برهم بزنند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۳ آبان ۱۴۰۴ / ۱۰:۵۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404080300983
  • خبرنگار :