تجمعات لندن در اعتراض به نقض آتش‌بس غزه

صدها معترض در مقابل ورودی خیابان داونینگ در مرکز لندن تجمع کردند تا حملات اخیر رژیم صهیونیستی به غزه را که نقض توافق آتش‌بس است، محکوم کنند.

به گزارش ایسنا، معترضان ضمن درخواست پایان بمباران و نسل‌کشی در این باریکه، از انگلیس نیز خواستند که فروش سلاح به اسرائیل را متوقف کند.

به نقل از خبرگزاری آناتولی، «جرمی کوربین»، رهبر سابق حزب کارگر انگلیس نیز در این راهپیمایی اعتراضی شرکت و خاطرنشان کرد که بمباران‌ها در غزه ادامه دارد و مردم علیرغم آتش‌بس همچنان از غذا، کمک، دارو و برق مورد نیاز خود محروم هستند.

اعتراض حامیان فلسطین در انگلیس

وی خاطرنشان کرد: «این صلح برای مردم غزه نیست. آنها تظاهرات خود را تا زمانی که مردم فلسطین بتوانند در صلح و آزادی زندگی کنند، ادامه خواهند داد.»

وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد که از زمان برقراری آتش‌بس در اوایل این ماه، نیروهای اسرائیلی ۲۱۱ نفر را شهید کرده‌اند.

اعتراض حامیان فلسطین در انگلیس

از اواخر سه‌شنبه، حملات اسرائیل به سراسر غزه حداقل ۱۰۴ نفر، از جمله ۴۶ کودک و ۲۰ زن را شهید کرده است.

به گفته پزشکان بدون مرز، به نقل از تیم‌های این موسسه خیریه پزشکی و وزارتخانه، این حملات همچنین ۲۵۳ نفر دیگر، از جمله ۷۸ کودک را زخمی کرده است.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۹ آبان ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404080905055
  • خبرنگار : 71129