چهارمحال و بختیاری چشم انتظار بارش‌های پاییزه

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری گفت: طبق الگوهای موجود درحال حاضر بارشی برای استان وجود ندارد و براساس آخرین بررسی‌ها، برای اواخر آبان و اوایل آذر بارش‌هایی در سطح استان انتظار می‌رود.

معصومه نوروزی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تا پایان هفته آسمان استان، صاف تا کمی ابری همراه با وزش ملایم باد پیش‌بینی می‌شود.

مدیرکل هواشناسی چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: درحال حاضر الگوهای بلندمدت نشان می‌دهد بارش‌های زمستانه در ماه‌های دی و بهمن در حد نرمال هستند که امیدواریم در این الگوها طی گذرزمان تغییرات منفی رخ ندهد.

نوروزی در پایان خاطرنشان کرد: صبح امروز ۱۰ آبان شهرکرد و بلداجی با دو درجه سانتی‌گراد زیر صفر سردترین ایستگاه‌های استان بودند، البته شهرکرد به عنوان سردترین مرکز استان کشور ثبت و در شبانه‌روز گذشته سرخون با ۳۰ درجه سانتی‌گراد گرم‌ترین ایستگاه استان گزارش شد.

انتهای‌پیام

  • شنبه/ ۱۰ آبان ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۸
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1404081005521
  • خبرنگار : 51036