به‌دلیل گردوغبار

مدارس ابتدایی بندرعباس و شرق هرمزگان سه‌شنبه مجازی شدند

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اعلام کرد: به‌دلیل تشدید گردوغبار و کاهش کیفیت هوا، کلاس‌های مقطع ابتدایی در شهرستان‌های بندرعباس، رودان، میناب، بشاگرد، سیریک و جاسک روز سه‌شنبه‌ ۱۳ آبان‌ به‌صورت مجازی برگزار می‌شود.

مهرداد حسن‌زاده اظهار کرد: با توجه به صدور هشدار سطح نارنجی و وزش باد شدید شمال‌شرقی با سرعتی تا ۵۰ کیلومتر بر ساعت که همراه با گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا در نیمه شرقی استان پیش‌بینی شده است، کارگروه مدیریت شرایط اضطرار وقوع پدیده گردوغبار استان هرمزگان تشکیل شد.  

وی افزود: براساس تصمیم این کارگروه و با موافقت استاندار هرمزگان، به‌منظور حفظ سلامت دانش‌آموزان، کلاس‌های مقطع ابتدایی در شهرستان‌های بندرعباس، رودان، میناب، بشاگرد، سیریک و جاسک در نوبت صبح روز سه‌شنبه ‌۱۳ آبان‌ به‌صورت مجازی برگزار خواهد شد.  

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری هرمزگان‌ در روز دوشنبه ۱۲ آبان، حسن‌زاده همچنین توصیه کرد: دانش‌آموزان مقاطع متوسطه اول و دوم در زمان غبارآلود بودن هوا از ماسک استفاده کرده و از ترددهای غیرضروری خودداری کنند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۳ آبان ۱۴۰۴ / ۰۰:۰۹
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404081307614
  • خبرنگار : 50673