معاون امور اقتصادی استاندار همدان تأکید کرد

رویکرد حل مسأله در تعامل با فعالان اقتصادی

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان بر لزوم رویکرد حل مسئله در تعامل با فعالان اقتصادی تأکید کرد.

سید مجتبی حسینی یکشنبه ۱۸ آبان در دومین گردهمایی فعالان اقتصادی با مدیران دستگاه‌های اجرایی، بر ضرورت طرح دقیق و کوتاه مطالبات و ارائه راهکارهای عملی برای حل مشکلات تولید و تجارت استان تأکید کرد.

سیدمجتبی حسینی اظهارکرد: مدیران و فعالان اقتصادی با وجود فشارهای متعدد، مجموعه‌های خود را به‌گونه‌ای هدایت می‌کنند که کمترین آسیب به بنگاه‌ها و نیروی کار وارد شود.

وی با اشاره به نتایج موفق نخستین نشست مشترک، افزود: تجربه موفق جلسه قبل موجب شد دومین گردهمایی با هدف ارتقای هماهنگی و کارآمدی برگزار شود. انتظار داریم طرح مشکلات از سوی فعالان اقتصادی به اتخاذ تصمیمات موثر از سوی مدیران دستگاه ها منجر شود.  

حسینی هدف اصلی این نشست‌ها را ارائه راهکارهای مشخص برای رفع موانع عنوان کرد و گفت: اگر پاسخ قطعی برای موضوعی وجود ندارد، مدیر دستگاه موظف است مسیر و راهکار پیشنهادی خود را ارائه دهد تا در جلسات بعدی تصمیم‌گیری شود. 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با اشاره به اینکه عمده مشکلات واحدهای تولیدی در زمینه تسهیلات بانکی است، اظهار کرد: از میزان اعتبار ۱۲۹۰ میلیارد تومان تسهیلات حمایت از تولید که به استان ها اختصاص یافته است، ۹۹۰ میلیارد به ۱۴ دستگاه تخصیص یافت که از این میزان نیز ۳۰۰ میلیارد تومان به سازمان صنعت، معدن و تجارت برای ۱۲۰۰ واحد صنعتی فعال در استان اختصاص یافته است.  

وی خاطرنشان کرد: برگزاری مستمر اینگونه جلسات، علاوه بر تقویت گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، به شفاف‌سازی مشکلات، هم‌افزایی راه‌حل‌ها و تسریع در تصمیم‌گیری‌ها کمک می‌کند و گامی مؤثر در جهت پایداری تولید و توسعه اقتصادی استان به شمار می رود.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی همدان نیز در این جلسه، بر لزوم تداوم همکاری میان بخش خصوصی و دستگاه‌های دولتی برای حل مشکلات تولید و تجارت تأکید کرد و گفت: نگاه مثبت مدیران اجرایی به مسائل اقتصادی، زمینه‌ساز بهبود فضای کسب‌وکار در استان است.

رحیم مرتضایی با اشاره به نتایج مثبت نشست قبلی فعالان اقتصادی، گفت: در جلسه گذشته ۳۵ مصوبه داشتیم که خوشبختانه تاکنون ۳۳ مورد آن اجرایی شده است. دو مصوبه باقی‌مانده نیز در دستور کار قرار دارد و امیدواریم در جلسات آینده درباره آن‌ها تصمیم‌گیری شود. 

وی ابراز امیدواری کرد: گزارش عملکرد مصوبات پیشین و طرح مسائل جدید در این نشست، گامی مؤثر در جهت رفع موانع تولید و تجارت استان باشد.

رئیس اتاق بازرگانی همدان خاطرنشان کرد: هدف مشترک همه ما حل مشکلات بخش تولید و بازرگانی استان همدان است و تشکیل این گردهمایی‌ها در همین راستا صورت می‌گیرد.

انتهای پیام 

  • یکشنبه/ ۱۸ آبان ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404081811088
  • خبرنگار : 50034