/صدای دانشجویان در ایسنا/

رئیس جهاددانشگاهی فارس: ۱۶ آذر فرصت نقش‌آفرینی فعال دانشجویان است/ با تمام توان در کنار دانشجویان هستیم

رئیس جهاد دانشگاهی استان فارس، ۱۶ آذر، روز دانشجو را فرصتی برای نقش‌آفرینی فعال دانشجویان عنوان و تأکید کرد که این نهاد با تمام توان در کنار دانشجویان است.

امیرحسین استقلال در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به فرارسیدن ۱۶ آذر، روز دانشجو، گفت: ۱۶ آذر یادآور نقش دانشجو در پرسشگری، نقد و مشارکت اجتماعی است و جهاد دانشگاهی فارس با تمام توان در کنار دانشجویان برای ارتقای فعالیت‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی استان خواهد بود.

وی با تأکید بر اینکه دانشجو نباید تنها مصرف‌کننده علم باشد؛ او باید پرسشگر، نقاد و مسئولیت‌پذیر باشد، افزود: جهاد دانشگاهی فارس با ایجاد بسترهای آموزشی و فرهنگی، زمینه حضور فعال و اثرگذار دانشجویان در جامعه را فراهم می‌کند.

استقلال در ادامه به برگزاری چهاردهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در استان اشاره کرد و گفت: همزمان با بزرگداشت روز دانشجو، بیش از ۷۰ تیم دانشجویی از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی استان در مرحله استانی این مسابقات شرکت کرده‌اند.

رئیس جهاددانشگاهی فارس، مناظره دانشجویی را فرصتی ارزشمند برای تمرین گفت‌وگو، استدلال و تفکر انتقادی عنوان کرد که کاملاً همسو با اهداف ۱۶ آذر است.

وی با بیان اینکه این مسابقات علاوه بر تقویت مهارت‌های علمی و فکری، موجب تعامل و هم‌اندیشی دانشجویان می‌شود، ابراز امیدواری کرد که دانشجویان از این فرصت استفاده کنند تا ایده‌های نو، تحلیل‌های دقیق و پیشنهادهای کاربردی برای مسائل جامعه ارائه دهند و تجربه‌ای ارزشمند از مشارکت و رقابت سالم کسب کنند.

استقلال در پایان گفت: جهاد دانشگاهی فارس با برگزاری کارگاه‌ها، طرح‌های فرهنگی و فعالیت‌های اجتماعی، تلاش می‌کند دانشجویان را به ایفای نقش فعال، مستقل و اثرگذار در جامعه تشویق کند و زمینه‌ساز تربیت نسلی پرسشگر، مسئولیت‌پذیر و خلاق باشد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۶ آذر ۱۴۰۴ / ۱۰:۱۷
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404091610084
  • خبرنگار : 50649