نتانیاهو: گفت‌وگوها درباره جنوب سوریه ادامه دارد

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در اظهاراتی اعلام کرد که مذاکرات مربوط به ترتیبات امنیتی جنوب سوریه همچنان ادامه دارد و هر توافقی باید تضمین‌کننده جداسازی نیروها باشد.

به گزارش ایسنا، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در سخنرانی خود در اجلاس سفرا و رؤسای نمایندگی‌های دیپلماتیک وزارت امور خارجه این رژیم در قدس اشغالی، گفت که گفت‌وگوها درباره ترتیبات امنیتی در جنوب سوریه همچنان در جریان است و هدف تل‌آویو رسیدن به توافقی است که جداسازی نیروها را در این منطقه تضمین کند و منافع امنیتی اسرائیل محفوظ بماند.

او ادعا کرد که تل‌آویو در حال تلاش برای «خلع سلاح منطقه جنوب غربی سوریه و تضمین حفاظت از جامعه دروزی این کشور» است و همچنین قصد دارد مواضع نظامی حساس خود در پیرامون مرزهای شمالی سرزمین‌های اشغالی را حفظ کند.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی همچنین بار دیگر به وقایع هفتم اکتبر اشاره کرد و مدعی شد که اتفاقات و جنگ نتیجه اقدام حماس بدون هماهنگی با دیگر طرف‌ها بود، اما طرح اصلی مبتنی بر حمله‌ای همزمان از چند جبهه همراه با شلیک گسترده موشک‌ها و راکت‌ها بوده است.

نتانیاهو همچنین در اظهاراتی واهی مدعی شد: «ایران سعی کرد دو لشکر هوایی را برای نجات بشار اسد، رئیس جمهور سابق سوریه، اعزام کند، اما نیروی هوایی اسرائیل آنها را رهگیری و از حریم هوایی سوریه بیرون راند.»

نتانیاهو در دیدار با سفیران اسرائیل در روز یکشنبه گفت: «دوستان ما در ایالات متحده می‌خواهند یک نیروی بین‌المللی برای انجام مأموریت ایجاد کنند. من به آنها گفتم: «ادامه دهید، اما آنها نمی‌توانند همه کارها را انجام دهند و شاید حتی نتوانند مهمترین وظیفه را انجام دهند.»

وی در بهانه آوردن‌های خود در مخالفت با نیروهای بین‌المللی افزود: «وظایف خاصی وجود دارد که این نیرو می‌تواند انجام دهد، اما نه همه کارها و شاید حتی هدف اصلی (خلع سلاح حماس) را هم نتواند انجام دهد. که نشان‌دهنده توانایی محدود نیروی بین‌المللی پیشنهادی برای دستیابی به آنچه اسرائیل در نوار غزه آرزوی آن را دارد، است.»

نتانیاهو قصد خود را برای دیدار با دونالد ترامپ در پایان این ماه تأیید و خاطرنشان کرد که این ششمین دیدار آنها از ابتدای سال خواهد بود.

به گزارش کانال ۱۲ اسرائیل (یک کانال لیبرال میانه-چپ)، انتقاد نتانیاهو از نیروهای بین‌المللی با اظهارات او در کنفرانس مطبوعاتی روز یکشنبه، پس از دیدارش با فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان، که در آن آغاز قریب‌الوقوع مرحله دوم توافق آتش‌بس در غزه را پیش‌بینی کرده بود، در تضاد است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۷ آذر ۱۴۰۴ / ۰۸:۳۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404091710819
  • خبرنگار : 71610