مدیر آموزش‌وپرورش اردستان: مدارس توان مالی اجرای برنامه‌های مختلف را ندارند

مدیر آموزش‌وپرورش اردستان با تأکید بر نقش خیران و خانواده‌ها در اجرای برنامه‌های آموزشی و تجهیز مدارس گفت: مدارس شهرستان توان مالی اجرای این برنامه‌ها را ندارند و حمایت جامعه برای تحقق آن‌ها ضروری است.

رسول عسگریانی چهارشنبه ۱۹ آذر در جلسه شورای آموزش‌وپرورش شهرستان در محل اداره اردستان اظهار کرد: هزینه اجرای برنامه‌های مختلف در توان مدارس نیست و حمایت خیران و خانواده‌ها برای تحقق این برنامه‌ها ضروری است.

وی با اشاره به نگاه خانواده‌ها به قبولی کنکور افزود: بسیاری از خانواده‌ها موفقیت فرزندان خود را تنها در قبولی در رشته‌هایی مانند پزشکی و پیراپزشکی می‌دانند و جامعه نیز به همین سمت حرکت کرده است. با نگاه خانواده از این وضعیت تغییر کند.

مدیر آموزش‌وپرورش اردستان ارتقای کیفیت مدارس را یکی از برنامه‌های مهم این اداره دانست و ادامه داد: در صورت ایجاد پایگاه‌های مطالعاتی در بخش‌هایی از شهر اردستان و مهاباد، این برنامه می‌تواند موفقیت‌آمیز باشد. 

عسگریانی تأکید کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد فضای مناسب برای مطالعه در منازل فراهم نیست و آموزش‌وپرورش با وجود داشتن فضای فیزیکی برای ایجاد پایگاه مطالعاتی، برای تجهیز آن نیازمند کمک خیرین است.

وی درباره طرح‌های عمرانی آموزش‌وپرورش اردستان نیز توضیح داد: دبستان سه کلاسه در روستای باقرآباد تکمیل شده و تنها نیاز به تجهیز دارد که این موضوع از طریق اداره کل نوسازی پیگیری خواهد شد.

مدیر آموزش‌وپرورش اردستان درباره تکمیل سالن ورزشی شهدای اقتدار گفت: این سالن ورزشی تا پایان سال تکمیل و به بهره‌برداری می‌رسد و زمین چمن مصنوعی دبیرستان امام خمینی نیز آماده شده است.

عسگریانی در پایان از امضای تفاهم‌نامه برای ساخت دو مدرسه در شهرک‌های مدرس و امام‌حسن اردستان خبر داد و تأکید کرد: ساخت این مدارس با کمک خیران انجام خواهد شد تا نیاز این مناطق برطرف شود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۹ آذر ۱۴۰۴ / ۲۰:۱۴
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404091913101
  • خبرنگار : 50121