مدیرکل آموزش و پرورش کردستان: بانوان محور آرامش و رشد خانواده و جامعه‌اند

مدیرکل آموزش و پرورش استان کردستان با تأکید بر جایگاه والای بانوان در خانواده و جامعه گفت: بانوان محور آرامش و رشد خانواده و جامعه هستند و تلاش‌های آنان زیربنای پیشرفت فرهنگی و تربیتی جامعه به شمار می‌رود.

سید فواد حسینی  چهارشنبه ۱۹ آذر در آیین تجلیل از جمعی بانوان شاغل در آموزش و پرورش کردستان که به مناسبت بزرگداشت روز زن و مقام مادر برگزار شد، با اشاره به جایگاه والای زن در اسلام و سیره پیامبر اکرم (ص) گفت: زن در اندیشه اسلامی مظهر پاکی، فداکاری و تربیت نسل‌های آینده است و نقش او در تعالی جامعه بی‌بدیل و ارزشمند است.

وی همچنین افزود: زنان، محور آرامش و رشد در خانواده و جامعه هستند و تلاش‌های آنان زیربنای پیشرفت فرهنگی و تربیتی هر جامعه به شمار می‌رود.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با اشاره به توانمندی بانوان در انجام امور محوله تأکید کرد: حضور مؤثر بانوان فرهنگی در اجرای برنامه‌ها و تحقق اهداف آموزش و پرورش مایه افتخار مجموعه فرهنگی استان است.

وی بر استفاده از ظرفیت‌های بانوان در پست‌های مدیریتی و معاونت نیز تأکید کرد و گفت: توجه به شایستگی‌های زنان در فرآیند تصمیم‌گیری و مدیریت می‌تواند موجب پویایی و کارآمدی هرچه بیشتر نظام آموزشی شود.

در پایان این مراسم، از جمعی از بانوان شاغل در مدیریت آموزش و پرورش ناحیه یک سنندج با اهدای لوح سپاس تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۱۹ آذر ۱۴۰۴ / ۲۱:۱۹
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404091913128
  • خبرنگار : 51045