هواشناسی استان اعلام کرد

رگبار، رعدوبرق و احتمال تگرگ در مناطق مختلف هرمزگان

کارشناس اداره‌کل هواشناسی هرمزگان با اعلام فعالیت دو سامانه بارشی در روزهای آینده، از پیش‌بینی رگبار باران، رعدوبرق، تندباد لحظه‌ای و احتمال تگرگ در مناطق مختلف استان خبر داد.

مجتبی حمزه‌نژاد از فعالیت یک سامانه بارشی در استان خبر داد و گفت: از اواخر وقت امروز (شنبه ۲۲ آذر) تا فردا، رگبار باران و رعدوبرق و در برخی ساعات رگبار نسبتاً شدید همراه با تگرگ و تندباد لحظه‌ای در مناطق شرقی، شمالی و محدوده‌های دریایی استان پیش‌بینی می‌شود.

حمزه‌نژاد با بیان اینکه شهرستان‌های میناب، رودان، بشاگرد، سیریک، حاجی‌آباد، قشم، جاسک و جزایر بوموسی، سیری، لاوان، کیش و تنب بزرگ و همچنین سواحل استان تحت تأثیر این سامانه قرار دارند، افزود: سامانه بارشی دیگری نیز از بعدازظهر روز دوشنبه ۲۴ آذر تا چهارشنبه ۲۶ آذر در استان فعال خواهد شد.

وی با اشاره به پیامدهای فعالیت این سامانه‌های بارشی اظهار کرد: آب‌گرفتگی معابر عمومی، جاری شدن روان‌آب‌ها، بالا آمدن آب رودخانه‌های فصلی و سیلابی شدن مسیل‌ها، خسارت به سازه‌های سبک بر اثر تندبادهای لحظه‌ای و آسیب به محصولات کشاورزی در این مدت دور از انتظار نیست.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل هواشناسی هرمزگان، این کارشناس اداره‌کل هواشناسی بر لزوم رعایت نکات ایمنی، خودداری از تردد در مسیل‌ها و حاشیه رودخانه‌های فصلی و اتخاذ تمهیدات لازم از سوی شهروندان و دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۲ آذر ۱۴۰۴ / ۱۶:۰۹
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404092214596
  • خبرنگار : 50673