تداوم طرح نظارتی در آستانه شب یلدا در کهگیلویه و بویراحمد تا سوم دی‌ماه

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد از اجرای طرح تشدید نظارتی شب یلدا از بازار با همکاری و هماهنگی دستگاههای نظارتی از ۱۵ آذرماه در این استان خبر داد.

سید حمزه لقمانی روز شنبه ۲۳ آذر در جمع خبرنگاران گفت: طرح نظارتی ویژه شب یلدا در راستای حمایت از حقوق مصرف کنندگان و جلوگیری از تخلفات احتمالی صنفی با هماهنگی و همکاری دستگاه‌های متولی و نظارتی از ۱۵ آذرماه در دو شیفت صبح و عصر در دستور کار گشت های مشترک و تا سوم دی ماه ادامه خواهد داشت.

وی افزود: برای جلوگیری از افزایش بی رویه قیمت ها و برخورد با متخلفان در پی افزایش تقاضا برای خرید آجیل، میوه، شیرینی جات و مواد خوراکی و خشکباری در آستانه شب یلدا، گشت مشترک تعزیرات حکومتی با تشدید نظارت ها و به صورت میدانی از بازار و میدانهای میوه و تره بار و صنوف مختلف انجام خواهد شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه واحدهای عرضه کننده کالاهای پر تقاضا شب یلدا در اولویت گشت ها و بازرسی ها قرار دارند، تصریح کرد: با گرانفروشی، کم فروشی، تقلب، فروش اجباری و عدم ارائه فاکتور وعدم درج قیمت برخورد قانونی خواهد شد.

لقمانی ادامه داد: در اجرای این طرح ، بازرسان سازمانهای صمت، جهاد کشاورزی، بازرسان اتاق اصناف و اتحادیه ها، دانشگاه علوم پزشکی، صدا و سیما حضور دارند.

به گزارش ایسنا، وی اضافه کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف اقتصادی در حوزه بازار، از طریق سامانه های تلفنی ۱۳۵ سازمان تعزیرات حکومتی و ۱۲۴ سازمان صمت گزارش دهند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۳ آذر ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۰
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1404092315037
  • خبرنگار :