هشدار پلیس راه فارس درباره بارش برف و کولاک پیش‌رو / از سفرهای غیر ضروری پرهیز کنید

رئیس پلیس راه شمال استان فارس با اشاره به فعالیت سامانه بارشی در این استان، نسبت به بارش برف و کولاک در محورهای فارس هشدار داد.

 صادق سلیمی با بیان اینکه برابر پیش‌بینی انجام شده از سوی سازمان هواشناسی در روزهای آینده شاهد بارش برف و باران در برخی از جاده‌های استان خواهیم بود، گفت: در حال حاضر نیز بارندگی‌ها در برخی از محورها آغاز شده است و بر اساس پیش‌بینی صورت گرفته امروز در برخی از جاده های استان شاهد بارش باران و در ارتفاعات و گردنه‌ها شاهد بارش برف بودیم.

وی بر رانندگی با سرعت مطمئنه در شرایط برفی و یخبندان تاکید و تصریح کرد: رانندگان با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و نیز فاصله طولی مناسب با وسیله نقلیه جلویی در چنین شرایطی، سلامت سفر خود و سرنشینان را تضمین می‌کنند.

این مقام انتظامی بیان کرد: به منظور حفظ سلامت شهروندان، پلیس بنا به وظایف ذاتی خود از تردد رانندگان فاقد زنجیر چرخ و تجهیزات زمستانی در محورهای برف گیر و یخ زده جلوگیری می‌کند.

وی از شهروندان خواست از سفرهای غیر ضروری در چنین شرایط جوی پرهیز کرده و در صورت الزام به سفر، تجهیزات زمستانی، زنجیر چرخ، پوشاک گرم و آذوقه کافی را به همراه داشته باشند.

اطمینان از سلامت فنی خودرو، کنترل سیستم‌های گرمایشی و روشنایی، برف پاک کن، مخزن شیشه شور، همراه داشتن زنجیر چرخ و نیز پر بودن باک بنزین، دیگر توصیه‌های رئیس پلیس راه استان به رانندگان بود.

این مقام انتظامی اظهار کرد: توصیه اکید ما به شهروندان این است که در صورت امکان از تردد در شرایط برفی و لغزندگی به ویژه در محورهای کوهستانی خودداری کنند.

به گزارش ایسنا، به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی پلیس فارس در روز دوشنبه ۲۴ آذر، سلیمی در خاتمه گفت: در شرایط برفی و یخبندان که عبور ایمن برای خودروها فراهم نباشد، پلیس راه انسداد مسیر را اعلام می‌کند لذا از شهروندان در خواست می‌کنیم توصیه‌های پلیس راه را جدی گرفته و اصرار به ادامه مسیر نداشته باشند.

انتهای پیام 

  • دوشنبه/ ۲۴ آذر ۱۴۰۴ / ۲۲:۳۱
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1404092416353
  • خبرنگار :