۱۳ جان‌باخته و ۹ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس در محور نطنز/ حضور استاندار اصفهان در صحنه

رئیس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از افزایش شمار جان‌باختگان حادثه واژگونی یک دستگاه اتوبوس مسافربری در محور اصفهان–نطنز خبر داد.

علیرضا زمان‌پور اظهار کرد: براساس آخرین آمار، تاکنون ۱۳ نفر در این حادثه جان خود را از دست داده‌اند.

وی افزود: در این حادثه ۹ نفر نیز مصدوم شده‌اند که اقدامات درمانی اولیه برای آنان انجام شده و مصدومان به مراکز درمانی منتقل شده‌اند؛ به‌طوری‌که دو نفر به بیمارستان خاتم‌الانبیاء نطنز، پنج نفر به بیمارستان گلدیس شاهین‌شهر و دو نفر دیگر به بیمارستان‌های غرضی و امین اصفهان اعزام شده‌اند.

رئیس اورژانس پیش‌بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: روند امدادرسانی در حال انجام است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان در بامداد سه‌شنبه ۲۵ آذر، استاندار اصفهان و رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر کشور با حضور در محل حادثه، از نزدیک در حال پیگیری روند خدمت‌رسانی به حادثه‌دیدگان و هماهنگی دستگاه‌های امدادی هستند.

انتهای پیام 

  • سه‌شنبه/ ۲۵ آذر ۱۴۰۴ / ۰۰:۴۱
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404092516375
  • خبرنگار :