فلاحت‌زاده:

خیبر دست آسانی را خوانده بود/ مساوی برای استقلال یعنی باخت

بازیکن پیشین استقلال گفت: استقلال اگر بخواهد به راحتی امتیاز از دست بدهد از صدر جدول دور می شود.

فرشاد فلاحت‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، در ارزیابی از عملکرد استقلال برابر خیبر خرم آباد در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال که با تساوی یک بر یک به پایان رسید، اظهار کرد: بازی بدی نبود و هر دو تیم دوندگی خوبی داشتند و بازی خوبی ارائه کردند، هرچند موقعیت‌های استقلال به ویژه در پایان بازی بیشتر بود اما هر دو تیم بازی جذابی را به نمایش گذاشتند.

او در پاسخ به این پرسش که آیا انتظار نتیجه تساوی از استقلال در این بازی داشت یا خیر؟ گفت: درست است که خیبر تیم خوب و بازیکنان دونده‌ای دارد و در زمین خودش بازی کرد اما استقلال باید استقلال باشد و وقتی بازیکن خارجی می‌آورد باید توانمند باشند. تیم خیبر دست یاسر آسانی را خوانده بود به طوری که هرجا می‌رفت یک بازیکن کنارش بود تا او را از بازی خارج کنند. هر چند در این دیدار استقلال چند تغییر اساسی در ترکیب خود انجام داده بود اما استقلال اگر بخواهد این گونه بازی کند و به راحتی امتیاز از دست بدهد از صدر جدول دور می‌شود در حالی که رقیب اصلی‌اش پرسپولیس بازی‌ها را می‌برد و باعث خوشحالی هوادارانش می شود.

فلاحت‌زاده خاطرنشان کرد: استقلال به سال‌های قبل خود برمی‌گردد که قهرمانی و جام را از دست می‌داد. در حال حاضر نیز اگر نتواند امتیازات را جمع کند شانس قهرمانی خود را از دست خواهد داد. نتیجه تساوی برای استقلال خوب نیست و باید ساپینتو فکر اساسی در این زمینه داشته باشد. تغییر تاکتیک دست سرمربی است و می‌تواند مهاجمان خود را افزایش دهد و یا تغییرات دیگری اعمال‌ کند تا تیم بیشتر از این امتیاز از دست ندهد.

او درباره ضعف استقلال گفت: ارسال‌هایی که بازیکنان انجام می‌دادند آنچنان خوب نبود و استقلال سرزن قهاری هم ندارد. زمانی توپ را ارسال می‌کنیم که سرزن خوبی داشته باشیم اما در این بازی ارسال‌های صورت گرفته تاثیرگذار نبودند. حتی در ضربات ایستگاهی بازیکنان خوب عمل نکردند. استقلال باید حداقل ۵ تا ۶ خطا در هر بازی در محوطه ۱۸ قدم از تیم‌ها بگیرد. کرنر، ‌کم و مالکیت توپ، یکسان بود. این‌گونه ضعف‌ها برای تیمی چون استقلال خوب نیست. نتیجه مساوی برای تیمی همچون استقلال یعنی باخت و تاثیر زیادی در جایگاه این تیم ندارد، تیمی که بالای جدول است نباید ببازد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۵ آذر ۱۴۰۴ / ۰۹:۰۹
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 1404092516449
  • خبرنگار : 90047