مدیرکل فرودگاه‌های استان خبر داد

افزایش ظرفیت پروازهای فرودگاه کرمان با ورود هواپیمای پهن‌پیکر

مدیرکل فرودگاه‌های استان از افزایش ظرفیت جابه‌جایی مسافر و بار در فرودگاه بین‌المللی کرمان خبر داد و اعلام کرد: در همین راستا، نخستین پرواز یک هواپیمای پهن‌پیکر متعلق به شرکت هواپیمایی ماهان در این فرودگاه به زمین نشست.

علی جزینی‌زاده سه‌شنبه ۲۵ آذر در جمع خبرنگاران با اشاره به پیگیری‌های انجام‌شده برای پاسخگویی به درخواست‌های مردمی و تأمین نظر مسئولان گفت: هدف از این اقدام، افزایش تعداد صندلی‌ها و ارتقاء توان عملیاتی فرودگاه مرکز استان بوده است.

وی با بیان این‌که هماهنگی‌های لازم برای تداوم این پروازها انجام شده، افزود: براساس برنامه‌ریزی صورت‌گرفته، از روزهای آینده شاهد ورود روزانه این پرواز به فرودگاه بین‌المللی کرمان خواهیم بود.

به گفته مدیرکل فرودگاه‌های استان کرمان، نخستین پرواز ورودی و خروجی در این مسیر با جابه‌جایی ۳۱۵ مسافر انجام شده است.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۶ آذر ۱۴۰۴ / ۰۰:۴۴
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404092617194
  • خبرنگار : 50189