آماده‌باش کامل امدادگران هلال احمر رفسنجان در بارندگی‌ها

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان رفسنجان از آماده‌باش نیروهای هلال احمر برای امدادرسانی در بارندگی‌های سیل‌آسا خبر داد.

حسن امینی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به صدور هشدار قرمز هواشناسی و پیش‌بینی بارندگی‌های شدید و سیل‌آسا در سطح استان، از آمادگی کامل نیروهای امدادی شهرستان رفسنجان خبر داد و از مردم خواست با پرهیز از سفرهای غیرضروری و رعایت توصیه‌های ایمنی، در مدیریت این شرایط همراه دستگاه‌های امدادی باشند.

وی افزود: از امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر شاهد بارندگی‌های شدید و مداوم در مناطق مختلف شهرستان رفسنجان خواهیم بود که در برخی نقاط می‌تواند منجر به سیلاب، لغزندگی جاده‌ها و بروز حوادث شود.

امینی با تأکید بر ضرورت مدیریت سفرها در روزهای آینده افزود: انتظار ما از مردم این است که تا حد امکان از انجام سفرهای غیرضروری خودداری کنند و در صورت ضرورت سفر، حتماً نسبت به شرایط مبدا و مقصد، وضعیت جاده‌ها و پیش‌بینی‌های هواشناسی اشراف کامل داشته و تجهیزات اضطراری مورد نیاز را به همراه داشته باشند تا با خطرات احتمالی مواجه نشوند.

هشدار درباره سفر به مناطق صعب‌العبور و فعالیت‌های تفریحی پرخطر

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان رفسنجان با اشاره به خطرات حضور در مناطق کوهستانی و صعب‌العبور گفت: متأسفانه برخی از مسافران و شهروندان برای کوهنوردی یا تفریح به مناطق سخت‌گذر سفر می‌کنند که در این روزها چنین اقداماتی می‌تواند بسیار خطرناک باشد. از همه عزیزان درخواست می‌کنیم این‌گونه تفریحات را به زمان مناسب موکول کرده و بدون اطلاع و آمادگی لازم به این مناطق وارد نشوند.

وی ادامه داد: سه پایگاه جاده‌ای هلال احمر در جوادیه فلاح، نوق و سرچشمه با تجهیزات کامل در آماده‌باش قرار دارند و به وسایل و امکانات لازم مجهز شده‌اند.

امینی از همراهی و هماهنگی کامل با ستاد بحران شهرستان نیز یاد کرد و افزود: امدادگران هلال احمر در هماهنگی کامل با ستاد بحران شهرستان به تجهیزات مورد نیاز مجهز شده‌اند.

وی با هشدار جدی نسبت به خطرات سیلاب بیان کرد: باید از هرگونه تردد، توقف، اسکان موقت و برپایی چادر در حاشیه رودخانه‌ها، مسیل‌ها و مسیرهای عبور آب جداً خودداری شود. سیل در بسیاری از مواقع خطرناک‌تر از زلزله است و این مناطق به هیچ عنوان جای ایستادن، تماشا یا ثبت تصاویر و سلفی گرفتن نیست.

امینی همچنین از عشایر و روستاییان خواست با توجه به شرایط جوی پیش‌رو، از چرای دام در مسیر و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها اجتناب کرده و دام‌های خود را به مناطق امن منتقل کنند تا از بروز خسارات احتمالی جلوگیری شود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۶ آذر ۱۴۰۴ / ۰۱:۰۷
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404092617197
  • خبرنگار : 50188