سرهنگ بهروز لامعی اظهار کرد: مأموران کلانتری ۱۲ بازار شهرستان قزوین، حین گشتزنی در سطح حوزه استحفاظی به رفتار سه نفر که در حال انتقال یک خمره سفالی بودند مشکوک شده و هر سه نفر به همراه خمره سفالی را برای بررسی بیشتر به کلانتری منتقل کردند.
وی با بیان اینکه متهمان در تحقیقات پلیسی به سرقت خمره سفالی از یکی از حمامهای تاریخی شهر اعتراف کردند، افزود: در این خصوص پروندهای تشکیل و کارشناس میراث فرهنگی پس از کارشناسی دقیق این خمره سفالی اعلام کرد که شیء مکشوفه دارای قدمتی حدود ۳۰۰ ساله بوده که به منظور نگهداری حبوبات یا غلات مورد استفاده قرار میگرفته است.
به گزارش ایسنا، بنا بر اعلام روابط عمومی نیروی انتظامی استان قزوین در روز چهارشنبه ۲۶ آذر، فرمانده انتظامی شهرستان قزوین عنوان کرد: متهمان پس از تکمیل پرونده به مرجع قضائی معرفی و خمره سفالی مکشوفه با تنظیم صورت جلسه تحویل اداره میراث فرهنگی قزوین شد.
انتهای پیام