در نشست رئیس جمهور با جمعی از فعالان اقتصادی خراسان جنوبی در محل استانداری، یک تفاهمنامه برای سرمایهگذاری در حوزه تولید با موضوع طرح حفظ و ارتقای امنیت غذایی، با هدف حمایت از تکمیل زنجیره تولید گوشت سفید و قرمز در شهرستان سربیشه است.
بر اساس این تفاهمنامه، شرکت دامپروری و کشاورزی ستاره کیان بیرجند با تأمین اعتبار مورد نیاز به میزان ۱۱ هزار میلیارد ریال فعالیتهای خود را توسعه خواهد داد که این پروژه زمینه اشتغال برای ۱۲۵ نفر را فراهم میکند.
همچنین تفاهمنامه دوم برای تامین مالی، اجرای و بهرهبرداری از ۲ طرح توسعه شرکت کویر تایر در شهرستان بیرجند، با هدف احداث کارخانه جدید تولید تایرهای سنگین (OTR و TBR) با ظرفیت سالانه ۵۰ هزار تن و افزایش ظرفیت تولید تایرهای PCR و SUV، به امضا رسید. براساس این تفاهمنامه، میزان سرمایهگذاری ۲۲۰ هزار میلیارد ریال و ۳۰ میلیون دلار اعلام شده و انتظار میرود که این پروژه برای ۱۸۰۰نفر اشتغال مستقیم و حدود ۵۵۰۰فرصت شغلی غیرمستقیم ایجاد کند.
انتهای پیام