رئیس کل دادگستری گلستان: اخاذی با «ارسال پیام‌های دروغین قضایی» لو رفت

رئیس کل دادگستری گلستان از دستگیری دو نفر که با سوءاستفاده از اعتماد شهروندان و ارسال پیام های قضایی غیر واقعی و دروغین، اخاذی‌های کلان می‌کردند، خبر داد.

حیدر آسیابی اظهار کرد: با رصد اطلاعاتی حفاظت و اطلاعات دادگستری گلستان، دو نفر که با سوءاستفاده از اعتماد شهروندان و ارسال پیام های قضایی غیر واقعی و دروغین، اخاذی‌های کلان می‌کردند، شناسایی و دستگیر شدند.

رئیس کل دادگستری گلستان گفت: یکی از متهمین صاحب بنگاه معاملاتی خودرو در گنبدکاووس است که پس از ایجاد رابطه دوستانه با افراد و شناسایی نقاط ضعف آنها ، قربانیان را با ادعای تشکیل پرونده‌ قضایی برای آنها در تهران فریب می داد و برای القای واقعی بودن ادعای خود، با همدستی فرد دیگری در استان تهران از طریق سامانه ثنا برای قربانیان پیام جعلی ارسال می‌کردند.

وی بیان کرد: متهمین سپس با ترساندن افراد از احتمال دستگیریشان از ناحیه دادگستری تهران، ادعا می‌کردند که با «قاضی پرونده» آشنا هستند و می‌توانند موضوع را حل کنند و از ۱۰۰ میلیون تا یک میلیارد تومان پول و سکه طلا از قربانیان می‌گرفتند.

آسیابی افزود: رفتار مشکوک این فرد در پایش‌های حفاظت دادگستری گلستان مورد توجه قرار گرفت و پس از چند ماه رصد میدانی و بررسی‌های اطلاعاتی، پشت‌پرده اقدامات او و همدستش کشف و هر دو متهم دستگیر شدند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری گلستان در روز شنبه ۲۹ آذر، آسیابی افزود: پرونده در دادسرای گنبدکاووس تشکیل شده است و تحقیقات از این باند اخاذی ادامه دارد.

انتهای پیام 

  • شنبه/ ۲۹ آذر ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۴
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404092919095
  • خبرنگار : 50604