۲۵۵ اداره پرمصرف گاز در استان زنجان اخطار شفاهی گرفتند

مدیر روابط عمومی شرکت گاز استان زنجان با اشاره به تشدید ناترازی گاز در روزهای سرد سال، بر ضرورت رعایت جدی الگوی مصرف از سوی همه بخش‌ها به‌ویژه اداره‌ها و صنایع تأکید کرد.

محمدصالح شرفی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با کاهش محسوس دما در روزهای اخیر، مصرف گاز به‌طور قابل توجهی افزایش یافته است، به‌طوری که مصرف روزانه گاز در استان از حدود ۸ میلیون مترمکعب به نزدیک ۱۱ میلیون مترمکعب رسیده و این موضوع فشار مضاعفی بر شبکه گازرسانی وارد کرده است.

وی با بیان اینکه بخشی از نیروگاه‌ها در فصل زمستان طبق روال معمول با سوخت مایع فعالیت می‌کنند، افزود: قرارداد گازرسانی به نیروگاه‌ها در استان به‌صورت هشت‌ماهه تنظیم شده و در ماه‌های سرد سال، به‌دلیل افزایش مصرف بخش خانگی و بروز ناترازی، استفاده از سوخت جایگزین با هماهنگی شرکت نفت انجام می‌شود.

مدیر روابط عمومی شرکت گاز استان زنجان با اشاره به وضعیت صنایع عمده و شهرک‌های صنعتی، تصریح کرد: همه صنایع بزرگ ملزم به تأمین سوخت جایگزین هستند و سهمیه این سوخت‌ها پیش از آغاز فصل سرما و پس از اخذ مجوزهای لازم به آن‌ها اختصاص داده می‌شود.

شرفی با تأکید بر ممنوعیت استفاده از گاز در فضای باز، گفت: استفاده از هرگونه وسیله گرمایشی گازسوز در فضای باز، اعم از گرماتاب یا سایر تجهیزات، ممنوع است و در سال گذشته نیز جمع‌آوری موارد غیرمجاز، به‌ویژه در واحدهای صنفی و فروشگاهی، در دستور کار شرکت گاز قرار داشت.

او از عدم همکاری برخی اداره‌های پرمصرف انتقاد کرد و افزود: در پایش‌های انجام‌شده، ۲۱۸۸ مورد بازرسی ثبت شده که نتیجه آن صدور ۴۱ اخطار کتبی، ۲۵۵ اخطار شفاهی و قطع گاز یک اداره بوده است.

شرفی با بیان اینکه برخی دستگاه‌ها علی‌رغم تصویب مصوبه مدیریت مصرف توسط هیئت وزیران، همکاری لازم را ندارند، گفت: در مواردی حتی مانع انجام پایش‌ها می‌شوند که این موضوع جای تأسف دارد.

وی با تأکید بر اینکه گاز یک سرمایه ملی است، خاطرنشان کرد: در شرایط ناترازی، همراهی همه بخش‌ها برای جلوگیری از قطعی گاز ضروری است و انتظار می‌رود ادارات و دستگاه‌ها مسئولانه‌تر عمل کنند، چراکه بی‌توجهی در این حوزه می‌تواند منجر به قطعی گاز و بروز نارضایتی عمومی شود.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۹ آذر ۱۴۰۴ / ۱۱:۲۲
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404092919253
  • خبرنگار : 50161