رییس فدراسیون مطرح کرد

ظرفیت خوزستان بیش از این است که تنها یک ملی‌پوش والیبال داشته باشد

رییس فدراسیون والیبال با اشاره به ظرفیت استان خوزستان در این رشته، گفت: ظرفیت خوزستان بیشتر از این است که تنها یک ملی‌پوش داشته باشد و امیدوارم خیلی زود شاهد استعدادهای خوزستانی در این رشته باشیم.

سید میلاد تقوی در مجمع سالانه هیات والیبال خوزستان که امروز ۳۰ آذر در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: مجمع به صورت منظم برگزار شد؛ یکی از سیاست‌های جدی فدراسیون والیبال این است که مجامع سالانه استان‌ها را به روز کنیم. در همین راستا مجمع سالانه بیش از ۲۵ استان برگزار شده که این مهم برای عملکرد فدراسیون در این بخش نتیجه خوبی است. این مجامع برای خود من به عنوان یک نقطه عطف در سال است که خانواده بزرگ والیبال کنار هم قرار می گیرند و دغدغه‌های خود را مطرح می‌کنند. 

او درباره والیبال خوزستان و در پاسخ به این سال که به نظر می رسد جای یک تیم لیگ برتری در استان خالی است، گفت: با توجه به شرایط خاص اقتصادی کشور ما خیلی عملکرد هیات‌ها را به لیگ برتر گره نمی‌زنیم. در سراسر کشور نیز اسپانسری که سالی چند ۱۰ میلیارد تومان برای یک تیم لیگ برتری هزینه کند، خیلی کم است. باید قبول کنیم شرایط اقتصادی کشور برای جذب یک اسپانسر دائمی، دشوار است البته امیدوارم باتوجه به ظرفیت خوزستان شاهد حضور تیم لیگ برتری در آینده نه چندان دور باشیم.

رییس فدراسیون والیبال اظهار کرد: به نظرم ظرفیت استان خوزستان در والیبال بیشتر از این است که تنها یک ملی‌پوش داشته باشد. بدون تعارف باید بگویم با توجه به تنوع قومیتی در این استان، می‌توان ظرفیت بیشتری ایجاد کرد. یکی از موضوعات مهم نیز توجه ویژه به استان‌ها و شهرستان‌های دور افتاده است و حتما از استان‌ها در والیبال خیلی بیشتر خواهیم شنید زیرا در تمام کشور ظرفیت والیبال را داریم و امیدوارم خیلی زود شاهد استعدادهای خوزستانی در این رشته باشیم.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۳۰ آذر ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۰
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404093020109
  • خبرنگار : 50228