الخزعلی: به قیمومیت دیگران نیاز نخواهیم داشت

دبیرکل گروه عصائب اهل الحق اعلام کرد که موضوع انحصار سلاح به دست دولت همان شعار «عراق قدرتمند» است.

به گزارش ایسنا، قیس الخزعلی، دبیرکل گروه عصائب اهل الحق اعلام کرد: موضوع انحصار سلاح به دست دولت، یک شعار ملی و نماد یک عراق قوی است.

به نقل از العهد، وی افزود: ساختن کشور قدرتمند به دست عراقی‌ها و در زمان مناسب محقق خواهد شد.

الخزعلی تصریح کرد: ما به قیمومیت و سفارش دیگران نیاز نخواهیم داشت.

وی افزود: شعار انحصار سلاح از خواسته‌های مرجعیت است.

پیشتر و به پیروی از حزب‌الله عراق، یکی از رهبران جنبش النجباء، یکی از گروه‌های مقاومت مسلح در عراق تأیید کرد که این جنبش به مقاومت در برابر آمریکایی‌ها با تمام قوا ادامه خواهد داد.

«عبدالقادر الکربلایی»، مشاور نظامی این جنبش در اظهاراتی گفت: «ادامه حضور نظامی آمریکا در عراق نقض آشکار حاکمیت کشور است.»

وی با تأکید بر رد «تعلل در اجرای توافق خروج نیروهای خارجی در پلتفرم «ایکس» نوشت: «ادامه حضور نیروهای آمریکایی علیرغم درخواست‌های رسمی و مردمی برای خروج آنها صورت می‌گیرد و ایالات متحده دائماً در امور داخلی عراق دخالت می‌کند، از جمله حمایت و تسلیح گروه‌های مسلحی که هدفشان بی‌ثبات کردن کشور است.»

انتهای پیام 

  • یکشنبه/ ۳۰ آذر ۱۴۰۴ / ۲۲:۵۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404093020529
  • خبرنگار : 71457

برچسب‌ها