مدیرعامل جمعیت هلال احمر خبر داد

امدادرسانی هلال احمر هرمزگان به ۲۵ هزار نفر در پی سیلاب اخیر

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان با تشریح آخرین وضعیت امدادرسانی در مناطق سیل‌زده این استان، اعلام کرد که بیش از ۲۵ هزار نفر از خدمات امدادی، اسکان اضطراری و حمایتی این جمعیت بهره‌مند شده‌اند.

مختار سلحشور در تشریح آخرین جزئیات عملیات امدادرسانی در مناطق متأثر از بارندگی‌های اخیر، اظهار کرد: امدادگران جمعیت هلال احمر استان در این حوادث به بیش از ۲۵ هزار نفر خدمات امدادی، اسکان اضطراری و حمایتی ارائه کردند.

وی با اشاره به اقدامات عملیاتی صورت‌گرفته افزود: در جریان این عملیات‌ها، ۲۸ نفر از افراد در معرض خطر به مناطق امن منتقل شدند. همچنین تیم‌های امدادی موفق شدند آب‌گرفتگی ۱۱۵ واحد مسکونی در مناطق آسیب‌دیده را به طور کامل تخلیه کنند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان درباره اسکان اضطراری متأثرین از بارندگی‌ها بیان کرد: به منظور فراهم‌آوری شرایط اسکان مناسب، تاکنون ۱۲ کمپ امدادی در شهرستان‌های میناب، قشم، بندرخمیر، پارسیان، سیریک و جاسک برپا شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل جمعیت هلال احمر هرمزگان در روز دوشنبه یکم دی ماه، سلحشور با تأکید بر آماده‌باش کامل نیروهای عملیاتی هلال احمر استان افزود: تیم‌های امدادی، داوطلبان و نیروهای پشتیبانی همچنان در مناطق درگیر سیلاب حضور دارند و روند امدادرسانی‌ها تا بازگشت کامل شرایط به حالت عادی در این مناطق ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱ دی ۱۴۰۴ / ۱۴:۲۳
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404100100385
  • خبرنگار : 50673