معاون جهاد دانشگاهی مازندران مطرح کرد

دوره‌های فنی مهارتی جهاد دانشگاهی مسیر مستقیم به بازار کار می‌گشاید

معاونت آموزشی و کارآفرینی جهاد دانشگاهی مازندران با اشاره به مهیا کردن شرایط جهت آموزش و اشتغال جوانان استان مازندران، گفت: در یک ماه گذشته جهاد دانشگاهی طی انعقاد قراردادی با شرکت مخابرات اقدام به برگزاری دوره‌های آموزش تکنسین جهت تغییر سیم به فیبر نوری کرده است که این دوره فرصت مناسبی جهت اشتغالزایی جوانان است.

سید مرتضی ساداتی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه جهاد دانشگاهی استان مازندران، حوزه معاونت آموزشی و کارآفرینی در شهرهای بهشهر، ساری، قائمشهر، بابل، آمل، بابلسر، چالوس و تنکابن دارای مرکز آموزش فعال است، اظهار کرد: در این مراکز دوره‌های فنی مهارتی آموزش داده می‌شود که اینها به اشتغال جوانان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها منتهی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه  بیش از ۱۶۰۰ سرفصل عنوان دوره است که جهاد دانشگاهی در حوزه‌های علوم پزشکی، کشاورزی، فنی مهندسی علوم انسانی، آموزش هنر و آموزش کارکنان دولت برگزار کند، افزود: جهاد دانشگاهی در آموزش کارکنان دولت، کانون ارزیابی شایستگی مدیران را دارد و هر کارشناس یا کارمندی که بخواهد ارتقاء شغلی پیدا کند باید در این کانون ارزیابی شرکت کند تا در صورت تایید پست مدیریت خود را تثبیت یا دریافت کند.

ساداتی گفت: در این راستا جهاد دانشگاهی در مازندران این آمادگی را دارد که تمام دستگاه‌های اجرایی بتوانند در کانون ارزیابی جهاد شرکت کنند.

این مسئول تصریح کرد: مرکز آزمون جهاد دانشگاهی بیش از هفت سال است که فعالیت دارد و در این مرکز از صفر تا صد آزمون استخدامی از تهیه سوال تا تکثیر، قرنطینه، اجرای آزمون و اعلام نتیجه انجام می‌شود.

ساداتی خاطرنشان کرد: در کانون ارزیابی نیز مصاحبه ارزیابی اولیه روانشناختی داوطلبان و کسانی که در مرحله نخست پذیرفته شدند انجام می‌شود و بعد از آن مصاحبه تخصصی توسط خود دستگاه مربوطه انجام می‌شود.

وی در ادامه از انعقاد قرارداد جدید جهاد دانشگاهی با شرکت مخابرات ایران جهت آموزش تکنسین فیبر نوری خبر داد و گفت: مخابرات کشور در نظر دارد تمام سیم‌های سیمی را با فیبرهای نوری تعویض کند و در این خصوص جهاد دانشگاهی برای آموزش تکنسین و نیروهای متخصص وارد عمل شده است.

معاونت آموزشی و کارافرینی جهاد دانشگاهی افزود: به محض اینکه این نیروها دوره آموزش و کارورزی را طی کردند خودشان می‌توانند به عنوان پیمانکار و یا نیروی پیمانکار وارد بازار کار شوند.

ساداتی از این دوره بعنوان فرصت بسیار مناسبی جهت اشتغال جوانان یاد کرد و افزود: کسانی که حتی دیپلم مخابرات و برق دارند در این دوره‌ها شرکت کنند و گواهینامه را از جهاد دانشگاهی دریافت و سپس جذب بازار کار شوند.

وی تاکید کرد: بنا به درخواست شرکت مخابرات تعداد محدودی می‌توانند در هر شهر آموزش ببینند و این ظرفیت در مازندران تنها ۱۱۳۳ نفر است.

وی با بیان اینکه این دوره شرایط مناسبی است تا جوانانی که به دنبال اشتغال هستند از این فرصت استفاده کنند، یادآور شد: علاقمندان در این دوره ۸۰ ساعت تئوری و عملی را می‌گذرانند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲ دی ۱۴۰۴ / ۰۸:۳۵
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1404100200692
  • خبرنگار : 50201