معاون هواشناسی بوشهر: سامانه بارشی وارد استان می‌شود

معاون هواشناسی بوشهر از ورود امواج بارشی خبر داد و گفت: از فردا تا اوایل هفته آینده، بارش‌های پراکنده همراه با رعدوبرق و وزش تندباد در استان پیش‌بینی می‌شود.

زهرا راستگو، معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان بوشهر، در سوم دی گفت‌وگو با ایسنا از ورود امواج بارشی به منطقه خبر داد و گفت: با توجه به نقشه‌های هواشناسی، از فردا (پنجشنبه) با ورود امواج بارشی روی دریا، احتمال بارش پراکنده باران در فراساحل استان دور از انتظار نیست.

وی افزود: با عبور این امواج بارشی از سطح استان، از روز جمعه تا اوایل هفته آینده در برخی ساعات، شاهد بارش پراکنده باران، گاهی به‌صورت رگبار و همراه با رعدوبرق و وزش تندباد لحظه‌ای در برخی نقاط خواهیم بود.

راستگو در تشریح پیش‌بینی ۲۴ ساعته وضعیت جوی و دریایی استان از ساعت ۱۱ امروز (پنجشنبه ۴ دی ۱۴۰۴) گفت: آسمان استان صاف تا کمی ابر است که گاهی با افزایش ابر همراه با غبار محلی مواجه می‌شود. وزش باد و فردا در برخی نقاط مه صبحگاهی نیز پیش‌بینی می‌شود. همچنین فردا در فراساحل احتمال بارش پراکنده باران و رعدوبرق وجود دارد.

معاون هواشناسی بوشهر درباره وضعیت باد و دریا اعلام کرد: جهت وزش باد متغیر خواهد بود؛ در ابتدا جنوب غربی و به‌تدریج شمال غربی، با سرعت هشت تا ۲۸ و گاهی تا ۳۶ کیلومتر در ساعت. فردا در سواحل و فراساحل جنوبی، سرعت باد گاهی تا ۴۰ کیلومتر در ساعت نیز افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: ارتفاع موج دریا نیز بین ۳۰ تا ۹۰ و گاهی تا ۱۲۰ سانتی‌متر پیش‌بینی می‌شود که فردا در سواحل و فراساحل جنوبی به ۶۰ تا ۱۲۰ سانتی‌متر افزایش خواهد یافت.

راستگو در پایان، زمان جزر و مد فردا در بندر بوشهر را چنین اعلام کرد: جزر اول ساعت ۰۵:۲۶، مد اول ساعت ۱۲، جزر دوم ساعت ۱۵:۲۵ و مد دوم ساعت ۲۲:۱۳.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۳ دی ۱۴۰۴ / ۱۷:۵۹
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1404100302143
  • خبرنگار : 50448