انفجار در مسجد امام علی (ع) در حمص

خبرنگار الجزیره امروز- جمعه- گفت: انفجاری در محله وادی الذهب در حومه حمص، در مرکز سوریه رخ داد.

به گزارش ایسنا، همزمان با اظهارات این خبرنگار، منابع محلی از حمص گفتند: یک بمب‌گذاری تروریستی در داخل مسجد امام علی در محله وادی الذهب رخ داده است. گزارش‌های اولیه نشان می‌دهد که این یک حمله انتحاری در حین نماز جمعه بوده است.

انفجار حمص

طبق گفته منابع محلی، این بمب‌گذاری تروریستی با استفاده از سه بمب کار گذاشته شده در داخل مسجد انجام شد.

انفجار در مسجد امام علی (ع)

در حالی که خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) خبر داده بود بر اثر انفجار در مسجد امام علی (علیه السلام) سه نفر کشته و پنج نفر دیگر زخمی شدند،‌ وزارت بهداشت سوریه اعلام کرد این انفجار هشت کشته و ۲۱ زخمی برجای گذاشت.

اما وزارت کشور سوریه از کشته شدن ۶ نفر در انفجار تروریستی مسجدی در محله وادی الذهب در حمص و زخمی‌ شدن ۲۱ تن دیگر خبر داد.

دیده‌بان حقوق بشر سوریه نیز گفت: تعداد کشته‌شدگان بمب‌گذاری در مسجد امام علی بن ابی طالب در حمص به هشت نفر و زخمی شدن ۲۷ نفر دیگر افزایش یافته است.

یک منبع امنیتی نیز به سانا گفت: تحقیقات اولیه نشان می‌دهد که انفجار در مسجد امام علی بن ابی طالب در حمص ناشی از بمب‌های کار گذاشته شده در داخل مسجد بوده است.

انفجار در مسجد امام علی (ع)

یکی از بازماندگان بمب‌گذاری فاش کرد که عامل بمب‌گذاری با فریاد «الله اکبر» به مسجد حمله و سپس خود را منفجر کرده است.

انفجار در مسجد امام علی (ع)

منابع رسانه‌ای سوریه نیز گزارش دادند که انفجاری که در داخل مسجد امام علی رخ داده است، ناشی از یک حمله انتحاری در حین نماز جمعه بوده است.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۵ دی ۱۴۰۴ / ۱۳:۴۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404100502919
  • خبرنگار : 71145