سخنگوی فراکسیون ورزش: چرا فیفا در برابر کارشکنی‌های دولت آمریکا سکوت کرده است

سخنگوی فراکسیون ورزش با بیان اینکه آمریکا جنگ روانی را علیه تیم ملی ایران آغاز کرده است، گفت: اگر فیفا مدعی استقلال و بی‌طرفی فوتبال است، باید پاسخ دهد که چرا در برابر فشارها و کارشکنی‌های آشکار دولت آمریکا سکوت کرده است.

به گزارش ایسنا، روح‌الله لک‌علی‌آبادی با اشاره به برخی اقدامات و فضاسازی‌های دولت آمریکا علیه تیم ملی ایران در آستانه جام جهانی فوتبال، گفت: متأسفانه علیرغم همه شعارهایی که درباره غیرسیاسی بودن ورزش داده می‌شود، امروز شاهد دخالت آشکار سیاست در عرصه ورزش هستیم و آمریکا در خط مقدم این رفتارهای مغایر با اصول حرفه‌ای و اخلاق ورزشی قرار دارد.

وی ادامه داد: آمریکا با ایجاد حاشیه‌های غیرورزشی از جمله تحمیل نمادهای فرهنگی خاص، محدودیت‌های احتمالی برای تماشاگران ایرانی و حتی طرح مباحثی درباره عدم صدور ویزا برای برخی مسئولان فدراسیون در حال دخالت مستقیم در یک رویداد ورزشی بین‌المللی است؛ حالا هم شنیده که بازیکنانی ملی که در سپاه خدمت کردند، نمی‌توانند ویزای امریکا را بگیرند. این رفتارها کاملا با روح ورزش و مقررات فیفا مغایرت دارد.

آمریکا جنگ روانی را علیه تیم ملی ایران آغاز کرده است

لک علی‌آبادی با بیان اینکه آمریکا از همین امروز جنگ روانی را علیه تیم ملی ایران آغاز کرده است، گفت: آن‌ها می‌دانند که بخش مهمی از موفقیت در ورزش، به آمادگی روحی و روانی بازیکنان بازمی‌گردد و تلاش می‌کنند با بهانه‌های واهی، روحیه ملی‌پوشان ما را تضعیف کنند.

سخنگوی فراکسیون ورزش مجلس گفت: واقعیت این است که آمریکا از اهتزاز پرچم ایران در قلب خاک خود هراس دارد. آن‌ها می‌دانند که هر بازی زیبا، هر نتیجه خوب و هر نمایش مقتدرانه تیم ملی ایران، به معنای دیده‌شدن پرچم ایران در ورزشگاه‌های جام جهانی است؛ موضوعی که برای سیاست‌گذاران آمریکایی خوشایند نیست.

وی افزود: فدراسیون فوتبال مکاتبات لازم را با فیفا انجام داده و این موضوع از مسیرهای رسمی در حال پیگیری است. در کنار آن، فراکسیون ورزش مجلس نیز جلسات متعددی برگزار کرده و کمیته‌هایی برای پیگیری حقوقی و بین‌المللی این موضوع تشکیل داده است. ما اجازه نخواهیم داد حقوق بازیکنان و هواداران ایرانی نادیده گرفته شود.

اجازه نمی‌دهیم حقوق بازیکنان و هواداران ایرانی نادیده گرفته شود

نماینده دورود و ازنا با بیان اینکه بخش خطرناک ماجرا همین جنگ رسانه‌ای است، گفت: آمریکا تمام توان تبلیغاتی خود را به کار گرفته تا فضای منفی علیه مردم و تیم ملی ایران ایجاد کند، اما ملت ایران بارها نشان داده‌اند که در روزهای سخت متحد می‌شوند و در برابر زیاده‌خواهی‌ها می‌ایستند.

وی با ارائه مثالی توضیح داد: نمونه روشن آن مسابقات جهانی کشتی در ایران است. شما دیدید که چگونه جمهوری اسلامی ایران با نهایت احترام و جوانمردی از ورزشکاران خارجی حتی کشتی‌گیران آمریکایی میزبانی کرد. این تفاوت رفتار نشان می‌دهد که مشکل از ایران نیست، بلکه از سیاست‌هایی است که امروز بر اداره آمریکا حاکم است.

لک علی آبادی ادامه داد: اگر مردم در کنار تیم ملی باشند، مطمئن باشید جام جهانی می‌تواند به یکی از دستاوردهای بزرگ ملی تبدیل شود. با وجود همه دسیسه‌ها و حاشیه‌سازی‌ها، مردم ایران و تیم ملی کشورمان سربلند از این میدان خارج خواهند شد و پاسخ محکمی به کسانی می‌دهند که ورزش را ابزار فشار سیاسی کرده‌اند.

چرا فیفا در برابر فشارها و کارشکنی‌های دولت آمریکا سکوت کرده است

وی همچنین در مورد سکوت و عملکرد فیفا گفت: اگر فیفا مدعی استقلال و بی‌طرفی فوتبال است، باید پاسخ دهد که چرا در برابر فشارها و کارشکنی‌های آشکار دولت آمریکا سکوت کرده است. امروز شاهد آن هستیم که دولت میزبان با محدودسازی حضور تیم‌های ملی، تماشاگران و حتی ایجاد مانع در صدور ویزا، مستقیما در یک رویداد جهانی دخالت می‌کند و فیفا عملاً نظاره‌گر است.

سخنگوی فراکسیون ورزش تاکید کرد: این انفعال، بی‌طرفی فیفا را زیر سؤال می‌برد و اگر این روند ادامه یابد، اعتبار فوتبال جهانی به بهای باج‌دهی به سیاست‌های آمریکا آسیب جدی خواهد دید.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۶ دی ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۷
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404100603476
  • خبرنگار : 71234