گلستان چهارشنبه ۱۰ دی تعطیل شد

روابط عمومی استانداری گلستان از تعطیلی کلیه ادارات، مدارس و مراکز آموزش عالی استان در روز چهارشنبه ۱۰ دی‌ خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی استانداری گلستان در نهم دی، مجتبی جمالی معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری اعلام کرد:با توجه به استقرار سامانه هوای سرد و کاهش محسوس دما و به درخواست شرکت گاز استان، با هدف حفظ پایداری شبکه و تاسیسات گاز و تامین مستمر انرژی برای آحاد جامعه ، بر اساس تصمیم کارگروه مدیریت مصرف انرژی (شورای هماهنگی مدیریت بحران استان) و موافقت استاندار محترم ، کلیه دستگاه های اجرایی استان اعم از موسسات دولتی، نهادهای عمومی غیردولتی، شرکت‌های دولتی، شهرداری‌ها، بانک‌ها و بیمه‌ها و سایر واحدها، غیر از دستگاه‌های خدمات‌رسان (شامل مراکز تامین خدمات ضروری، امدادی و درمانی) در روز چهارشنبه مورخ ۱۰ / ۱۰ / ۱۴۰۴  تعطیل و همچنین باتوجه درخواست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان بدلیل استمرار وضعیت بیماری آنفلونزا ، کلیه سطوح مدارس و مراکز آموزش عالی تعطیل اعلام می‌شود.

وی همچنین گفت:ضمنا امتحانات نهائی مدارس و امتحانات دانشگاهها و مراکز آموزش عالی طبق برنامه زمان بندی قبلی برقرار می باشد .

او ادامه داد: همچنین ضرورت دارد شورای هماهنگی بانک‌های استان ، تدابیر لازم را برای برقراری شعب کشیک اتخاذ نمایند .

جمالی در پایان افزود: با عنایت به اهمیت موضوع ، ضمن تاکید بر صرفه‌جویی حداکثری در مصرف انرژی و رعایت الزامات پیشگیری از ابتلاء به بیماری آنفلوانزا ، ضروری است مراتب به واحدهای زیرمجموعه ابلاغ و از هرگونه تصمیم مغایر با دستور صادره پرهیز گردد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۹ دی ۱۴۰۴ / ۱۸:۱۷
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404100906149
  • خبرنگار :