اجرای ده‌ها پروژه عمرانی توسط گروه جهادی «شهید فریدی» در مناطق محروم ملایر

مسئول گروه جهادی «شهید فریدی» از اجرای ده‌ها پروژه عمرانی از جمله ساخت مسکن مددجویان، لایروبی قنوات و بهسازی راه‌های روستایی در مناطق کم‌برخوردار شهرستان ملایر از سال ۱۳۹۰ تاکنون خبر داد.

علی قاسمی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه محور اصلی فعالیت‌های گروه شهید فریدی عمران و ایجاد زیرساخت در مناطق محروم است، اظهار کرد: گروه جهادی «شهید فریدی» از سال ۱۳۹۰ فعالیت‌های خود را با هدف محرومیت‌زدایی در مناطق کم‌برخوردار شهرستان ملایر آغاز کرده و تاکنون ده‌ها پروژه عمرانی و خدماتی را در روستاها و محلات محروم به سرانجام رسانده است.

قاسمی، ساخت مسکن برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی، لایروبی قنوات، مرمت و زیباسازی گلزارهای شهدا، ارائه مشاوره‌های تخصصی ساخت‌وساز و اجرای طرح‌های بهسازی و تعریض راه‌های روستایی از مهم‌ترین اقدامات این گروه طی سال‌های اخیر بوده است.‌

مسئول گروه جهادی «شهید فریدی» به یکی از شاخص‌ترین پروژه‌های این گروه اشاره کرد و گفت: منزل مسکونی یکی از مددجویان بهزیستی در خیابان شهید کولیوند ملایر که از دهم دی‌ماه ۱۳۹۹ آغاز شد، تنها طی ۴۰ روز با تلاش شبانه‌روزی اعضای گروه تکمیل و به بهره‌برداری رسید.

قاسمی افزود: در روستای کهریز توسک با اعتبار ۵۰ میلیون تومان، ۷۵۰ متر از قنات لایروبی شد و همچنین در روستای کیکله از توابع بخش زند، با همکاری بنیاد مسکن و بخشداری، ۴۵۰ مترمریع از راه روستایی ظرف کمتر از دو روز تعریض و برای آسفالت آماده شد.

مسئول گروه جهادی شهید فریدی با تأکید بر اثرگذاری فعالیت‌های عمرانی در رفع محرومیت‌ها تصریح کرد: ایجاد زیرساخت‌هایی مانند مسکن و راه روستایی زمینه‌ساز حل بسیاری از مشکلات فرهنگی، اجتماعی و معیشتی در مناطق محروم است و دیدن رضایت و اشک شوق خانواده‌های مددجو بهترین پاداش برای جهادگران است.

وی درباره برنامه‌های آینده این گروه گفت: توسعه فعالیت‌های عمرانی، افزایش ساخت مسکن برای محرومان، ارائه مشاوره‌های تخصصی، حرکت به سمت اشتغال‌زایی، برگزاری کارگاه‌های مهارت‌آموزی و شناسایی ظرفیت‌های بومی هر منطقه از اولویت‌های گروه جهادی شهید فریدی در سال‌های پیش‌رو خواهد بود.

قاسمی با بیان اینکه گروه‌های جهادی باید به‌عنوان بازوی اجرایی دستگاه‌ها دیده شوند، خاطرنشان کرد: هر اداره می‌تواند با تشکیل یک گروه جهادی درون‌سازمانی، در مسیر خدمت‌رسانی به مردم مناطق محروم نقش‌آفرین باشد.

انتهای پیام 

  • چهارشنبه/ ۱۰ دی ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404101006377
  • خبرنگار : 50416