فرمانده انتظامی شهرستان خبر داد

کشف بیش از ۶ تن آرد در بروجرد

فرمانده انتظامی بروجرد از کشف انبار احتکار آرد به وزن بیش از ۶ تن خبر داد و گفت: پلیس با اشراف اطلاعاتی کامل و در راستای صیانت از حقوق شهروندان در مقابله با مخلان بازار و محتکران قاطعانه عمل می‌کند.

سرهنگ مهدی مهدوی‌کیا، اظهار کرد: در پی همکاری خوب مردمی و اشراف اطلاعاتی پلیس مبنی بر احتکار مقادیری آرد خارج از شبکه توزیع در شهرستان بروجرد، مأموران پلیس امنیت عمومی موفق به شناسایی یک انبار مربوطه شدند.

وی خاطرنشان کرد: ماموران با هماهنگی قضایی در محل مربوطه حاضر و در بازرسی از انبار مذکور بیش از ۶ تن آرد خارج از شبکه توزیع کشف کردند.

فرمانده انتظامی بروجرد با اشاره به اینکه در این رابطه یک نفر دستگیر شده است، گفت: کارشناسان ارزش آردهای کشف شده را یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال برآورد کردند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی فرماندهی انتظامی لرستان چهارشنبه ۱۰ دی، مهدوی‌کیا ضمن تأکید بر تداوم طرح‌های نظارتی پلیس بر بازار بیان کرد: ماموران سخت‌کوش انتظامی با هرگونه اخلال در نظام اقتصادی به ویژه احتکار برخورد قاطعانه و بدون اغماض خواهند داشت.

انتهای پیام 

  • چهارشنبه/ ۱۰ دی ۱۴۰۴ / ۱۹:۰۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404101006806
  • خبرنگار : 50175