کشف و ضبط ۲۶ دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز در خرمشهر

مدیر اداره توزیع برق خرمشهر از جمع‌آوری تعداد ۲۶ دستگاه ماینر غیرمجاز در ۴ منزل مسکونی واقع در این شهرستان خبر داد.

سهیل مطوریان‌پور در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با تلاش دفتر حراست برق خرمشهر و بازرسی‌های انجام شده، استفاده این محل‌ها از ماینرهای غیرمجاز تایید و پس از اخذ حکم قضایی عملیات جمع‌آوری این دستگاه‌ها با حضور عوامل نیروی انتظامی انجام شد.

وی افزود: در منازل مسکونی تعداد ۲۶ دستگاه ماینر غیرمجاز کشف و ضبط و دستگاه‌ها و دیگر مستندات جهت تشکیل پرونده و سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شد.

مدیر اداره توزیع برق خرمشهر بیان کرد: شهروندان در صورت مشاهده، هرگونه استفاده از دستگاه‌های غیر مجاز را به شماره ۳۰۰۰۵۱۲۱ پیامک کنند و با حفظ محرمانگی هویت آن‌ها، اطلاعات خود را در سایت www.tavanir.org.ir ثبت کنند و از پاداش یک میلیون تومان تا ۳۰۰ میلیون تومان بهره‌مند شوند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۴ دی ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404101408500
  • خبرنگار : 50229