مدیر فرهنگی هنری شهرداری اردبیل بیان کرد

«سه‌شنبه بازار» پلی برای معرفی مشاغل خانگی و توانمندسازی بانوان

مدیر فرهنگی هنری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اردبیل گفت: طرح «سه‌شنبه بازار» شهرداری اردبیل نقش مهمی در معرفی مشاغل خانگی و توانمندسازی بانوان فعال در این عرصه دارد.

لیلا بردبار ۲۴ دی در گفت‌وگو با ایسنا افزود: این طرح که اجرای آن از چهار سال پیش در پارک بانوان آغاز شده است بازارچه‌ای برای عرضه تولیدات زنان فعال در حوزه مشاغل خانگی و تبادل تجربیات مفید تبدیل شده است.

بردبار اضافه کرد: در این طرح زنان فعال در حوزه مشاغل خانگی تولیدات خود را سه شنبه هر هفته در غرفه‌های ایجاد شده در فرهنگسرای خانواده واقع در پارک بانوان که به صورت رایگان در اختیار آنان قرار می‌گیرد به فروش می‌رسانند.

وی از ساماندهی ۷۰ بانوی فعال در رشته‌های کاموا بافی، چرم دوزی، جواهرسازی، شمع سازی، دوخت لوازم آشپزخانه، جواهرسازی، تولید محصولات ارگانیک و ... در فرهنگسراهای فعال شهرداری اردبیل خبر داد و اضافه کرد: بیشتر این بانوان دوره‌های آموزشی خود را در همین فرهنگسراها گذرانده‌اند و یکی از آنان هم در رشته عروسک سازی، عنوان کارآفرین برتر کشوری را کسب کرده است.

فعالیت ۷ فرهنگسرا در اردبیل

مدیر فرهنگی هنری سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اردبیل، به فعالیت هفت فرهنگسرای سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اردبیل اشاره کرد و افزود: برگزاری دوره و کارگاه‌های آموزشی و مهارتی، فرهنگی و اجتماعی، ارائه مشاوره‌های حقوقی، روانشناسی، سلامت، طب سنتی و اسلامی، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، برگزاری جشنواره‌های فرهنگی و هنری با موضوعات فرهنگ شهروندی و مسابقات ورزشی از اهم فعالیت‌های این فرهنگسراها است.

بردبار، با اشاره به اینکه خانواده‌ها اعم از زن و مرد می‌توانند از خدمات این فرهنگسراها استفاده کنند، خاطرنشان کرد: سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری اردبیل تلاش کرده است با راه‌اندازی این فرهنگسراها در نقاط مختلف شهر اردبیل حضور خانواده‌ها را در آن‌ها تسهیل و محیط آرامی برای خانواده‌ها فراهم نماید.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۴ دی ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۱
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404102413942
  • خبرنگار :