هشدار یخ‌زدگی کنتورهای آب در همدان

مدیر دفتر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان همدان با توجه به کاهش دمای شدید در این استان نسبت به عایق‌بندی کنتور و لوله‌های روباز آب، تاکید کرد.

مسعود دلاوری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به برودت هوا در استان همدان و پیش‌بینی دمای منفی ۱۰ درجه برای روز جمعه ۲۶ دی، از هم‌استانی‌های عزیز تقاضا داریم که نسبت به عایق‌بندی کنتورها و لوله‌های روباز، اقدام کنند. 

دلاوری با بیان اینکه محافظت از کنتورها و لوله‌های آب خانگی در فصول سرد سال بر عهده مشترکین است، تصریح کرد: عایق کردن اطراف کنتور به وسیله پشم شیشه، گونی، موکت و همچنین عایق بندی لوله‌های آب در فضای باز ساختمان از جمله اقداماتی است که مشترکین شهری و روستایی می‌توانند پیش از بروز یخ‌زدگی‌ها انجام دهند.

وی با یادآوری اینکه تجمع آب در محفظه کنتورها و تأسیسات، می‌تواند زمینه یخ‌زدگی‌ را فراهم کند، خاطرنشان کرد: مشترکین دقت داشته باشند چنانچه دریچه کنتور در حیاط منازل قرار دارد، بررسی لازم را انجام داده و از تجمع آب و یخ زدگی آن جلوگیری کنند.

مدیر دفتر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان همدان همچنین یادآور شد: در زمان بروز یخ‌زدگی از انجام اقداماتی، مانند؛ ریختن آب جوش بر روی کنتور و روشن کردن آتش در حوضچه کنتور جداً خودداری کنید.

دلاوری ادامه داد: مشترکین می‌توانند در صورت مشاهده یخ‌زدگی کنتور با شماره مرکز ارتباطات مشترکین ۱۲۲ آبفا تماس حاصل کرده تا همکاران ما در اسرع وقت نسبت به رفع یخ‌زدگی اقدام کنند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۵ دی ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404102514186
  • خبرنگار : 50402