رامین محمودی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: بە دلیل بارش برف و کولاک در همە محورهای استان، تردد در اغلب محورهای استان تنها با زنجیرچرخ امکانپذیر است.
وی افزود: گردنە ژالانە کە روز گذشتە بە دلیل برف و کولاک ممنوعیت در تردد داشت، خوشبختانە امروز بازگشایی شدە و تردد با زنجیرچرخ در این محور امکانپذیر است.
محمودی ادامە داد: همچنین در محورهای سقز-مریوان، ایرانخواە-تکاب، بانە-مریوان نیز تردد با زنجیرچرخ برقرار است و ممنوعیتی برای تردد وجود ندارد.
وی اضافه کرد: بارش برف و کولاک باعث مسدود شدن دوبارە راەهای روستایی در استان شدە است و در حال حاضر راە روستایی شهرهای سقز، بانە، مریوان، دیواندرە و کامیاران مسدود است و راهداران در تلاش برای بازگشایی آن هستند.
محمودی در پایان از رانندگان و شهروندان خواست تا از هرگونە سفر در این شرایط جوی خودداری کنند و در صورت ضرورت حتما از سلامت وسیله نقلیە خود و همراە داشتن زنجیرچرخ اطمینان حاصل کنند.
انتهای پیام