بارش برف در جاده تربت‌حیدریه به مشهد / مراقب لغزندگی جاده باشید

رییس پلیس راه تربت حیدریه گفت: با توجه اعلام سازمان هواشناسی و بارش برف در جاده تربت‌حیدریه به مشهد از رانندگان تقاضا داریم حین رانندگی به دلیل لغزندگی جاده از هرگونه سرعت غیر مجاز پرهیز کنند.

سرهنگ محمد میرزابیگی در گفت و گو با ایسنا با تاکید بر اینکه با توجه به لغزندگی جاده‌ها از شهروندان تقاضا داریم از سفرهای غیر ضروری پرهیز کنند، اظهار کرد: با ورود یک سامانه هوای زمستانی به خراسان رضوی، اگر هشدارها و نکات ایمنی رعایت نشود با توجه به وضعیت این محور، جاده تربت‌حیدریه به مشهد می‌تواند به یکی از حادثه‌خیزترین مسیرهای استان تبدیل شود.

وی با اشاره به شرایط نامساعد جوی و لغزندگی جاده، تأکید کرد: به‌ ویژه ناوگان باری و تریلی‌های تک محور هنگام تردد در این مسیر به جد مراقب لغزندگی جاده باشند. راه‌بندان ناشی از گیرکردن این وسایل سنگین، امدادرسانی به مسافران گرفتار را مختل می‌کند.

رییس پلیس راه تربت حیدریه با بیان اینکه از شهروندان درخواست داریم که امروز و فردا هیچ‌گونه سفری را برنامه‌ریزی نکنند، زیرا وضعیت جاده اصلا مناسب نیست، خاطرنشان کرد: اگرچه نیروهای راهداری در حال برف‌روبی و پاشیدن شن و نمک هستند، اما برودت هوا و لغزندگی جاده، موجب شده عملیات مقداری با کندی پیش برود.

وی با اعلام اینکه بارش برف در برخی نقاط موجب کاهش دید و افزایش خطر تصادفات شده است، از رانندگان خواست تا نهایت احتیاط را در این شرایط به کار ببرند.

میرزابیگی همچنین بر لزوم همراه داشتن تجهیزات زمستانی تاکید کرد و آن را نه‌ تنها یک توصیه، بلکه یک الزام قانونی و ضروری دانست و گفت: رانندگان باید زنجیر چرخ همراه داشته باشند و از وسایل نقلیه مناسب برای سفر در شرایط زمستانی استفاده کنند.

وی با توجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی مبنی بر ادامه بارش برف و سرما، از تمامی رانندگان و مسافران خواست که امروز از تردد در این محور خودداری کرده و در صورت ضرورت سفر، حتماً از تجهیزات و لوازم ایمنی مناسب استفاده کنند.

تمام نیروهای خدمات رسان و امدادی در محورها مستقر هستند تا از وقوع حوادث ناگوار جلوگیری کنند، شهروندان و رانندگان می‌توانند با پیگیری اخبار و اطلاعات به‌روز از طریق رسانه‌ها و سامانه‌های اطلاع‌رسانی، از وضعیت جاده‌ها و شرایط جوی مطلع شوند. همچنین، توصیه می‌شود که در صورت ضرورت سفر، حتماً با برنامه‌ریزی و احتیاط کامل اقدام کنند.

امشب احتمال انسداد موقت این مسیر به علت لغزندگی و کافی نبودن دید افقی کافی و برای حفظ ایمنی لازم متصور است.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۲۶ دی ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۹
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404102614388
  • خبرنگار : 30147