دیدار نخست‌وزیر کانادا با شی جین‌پینگ در سایه جنگ تعرفه‌ای ترامپ

«مارک کارنی» نخست‌وزیر کانادا در دیدار با «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین گفت که شراکت دوجانبه با پکن پیشرفت داشته است.

به گزارش ایسنا، «مارک کارنی» نخست‌وزیر کانادا امروز در دیدار با «شی جین‌پینگ» رئیس‌جمهور چین در پکن گفت که دو طرف در شرف دستیابی به دستاوردهای تاریخی در شراکتی تازه هستند.

شبکه الجزیره در این باره گزارش داد: چین یکی از بازارهای اصلی کانادا به شمار می‌رود و اوتاوا به دنبال تقویت تبادلات تجاری با پکن است. روابط این دو کشور از سال ۲۰۱۸ متشنج شد اما اعمال تعرفه‌های گمرکی بالا از سوی «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا بر دو کشور آن‌ها را به سوی کاهش تنش‌ها و نزدیک‌تر کردن روابط سوق داد.

مارک کارنی در این دیدار گفت که «پیشرفت حاصل‌شده در این شراکت پایه‌ریزی بسیار خوبی برای نظم نوین جهانی است.»

شی جین‌پینگ نیز در این دیدار گفت که توسعه خوب و پایدار روابط چین-کانادا در خدمت منافع مشترک دو کشور است و منجر به پیشبرد بیشتر صلح می‌شود.

او افزود: دو کشور باید اقدام به پیشبرد ایجاد نوع جدیدی از شراکت راهبردی میان چین و کانادا بر اساس رفتاری مسئولانه نسبت به تاریخ، مردم و جهان کنند.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۲۶ دی ۱۴۰۴ / ۱۱:۰۵
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404102614396
  • خبرنگار : 71628