تاکید صالحی بر استعدادیابی و روایتگری جوانان در تئاتر

سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار از دبیرخانه چهل‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، بر استعدادیابی و سرمایه‌گذاری روی گروه‌های تئاتر و روایتگری جوانان در صحنه تئاتر تاکید کرد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جشنواره تئاتر فجر، سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عصر روز پنج‌شنبه (۲۵ دی‌ماه ۱۴۰۴) از دبیرخانه چهل‌وچهارمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر بازدید کرد. در این دیدار، مهدی شفیعی (معاون امور هنری)، سیدوحید فخر موسوی (دبیر جشنواره)، رضا مردانی (مدیرکل هنرهای نمایشی)، سعید اسدی (مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی ایران)، نیکنام‌ حسین‌پور (مشاور وزیر و رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی)، احمد حسین فتایی (مشاور اجرایی معاونت امور هنری)، حسین مسافرآستانه (مشاور عالی دبیر جشنواره)، کوروش سلیمانی (رئیس مجموعه تئاتر شهر)، مریم کاظمی، سیروس همتی، محمد بهرامی و اعضای دبیرخانه جشنواره تئاتر فجر نیز حضور داشتند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این دیدار با تاکید بر برگزاری باشکوه این رویداد هنری در دوره چهل‌وچهارم گفت: «از همه مدیران و هنرمندان حاضر در جشنواره تئاتر فجر قدردانی می‌کنم که با تمام شرایط پیش‌آمده، همه امور را برای برگزاری جشنواره آماده‌ کرده‌اند و با روحیه خوب در حال ادامه دادن برای برقراری شور و نشاط در جامعه هستند.»

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به حضور پر رنگ‌ و ۷۰ درصدی هنرمندان از استان‌ها و شهرهای مختلف ایران در این دوره از جشنواره تئاتر فجر اظهار کرد: «اینکه هنرمندان همه شهرها و استان‌های ایران در جشنواره تئاتر فجر حضور دارند و مسئولان جشنواره به استعدادهای ناب هنرمندان دور از تهران نیز توجه ویژه‌ای کرده‌اند، بسیار خوب است. جشنواره تئاتر فجر با کوشش و هنرنمایی هنرمندان در سال‌های قبل، اکنون به نقطه‌ای رسیده است که باید بیشتر در استعدادیابی و سرمایه‌گذاری روی گروه‌ها و جوانان تئاتری توجه کند تا با روایت‌گری جوانان در صحنه تئاتر، خلاقیت و امید در جامعه گسترش پیدا کند.»

او افزود: «ویژگی تئاتر این است که می‌تواند روایت کند و اکنون حضور پر رنگ هنرمندان استان‌ها می‌تواند روایتی خوب از سراسر ایران در چهل‌وچهارمین دوره جشنواره تئاتر فجر ایجاد کند و بسیار اثرگذار باشد.»

صالحی همچنین از هنرمندان و مسئولان استان کرمان برای برگزاری ۵ بخش از جشنواره تئاتر فجر و مراسم افتتاحیه آن نیز قدردانی کرد.

مهدی شفیعی، معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در این دیدار گفت: «خوشحالیم که سیدوحید فخرموسوی از تئاتری‌های قدیمی و فعال، دبیر جشنواره تئاتر فجر در دوره چهل‌وچهارم هستند.»

این مدیر هنری افزود: «از عزیزان بسیاری از جمله حسین مسافرآستانه و سعید اسدی که از سرمایه‌های تئاتر ایران هستند و در کنار دبیر جشنواره مشاوره‌هایی کلیدی می‌دهند، متشکریم.»

شفیعی تاکید کرد: «تعداد آثاری که در این دوره رویداد به دبیرخانه جشنواره تئاتر فجر رسیده بسیار چشمگیر بوده است، به‌طوری که تاکنون بیش‌از ۶ هزار هنرمند تئاتر از سراسر کشور در این دوره جشنواره تئاتر فجر فعالیت می‌کنند و حضور دارند.»

سیدوحید فخرموسوی، دبیر جشنواره تئاتر فجر نیز در این دیدار گفت: «همه عزیزان در جریان هستند که در انتخاب دبیر جشنواره تئاتر فجر کمی تاخیر پیش‌آمد که درنهایت مهرماه ۱۴۰۴ این مسئولیت به بنده سپرده شد و خدا را شکر با کمک همکاران دبیرخانه، اداره کل هنرهای نمایشی و انجمن هنرهای نمایشی ایران توانستیم تاکنون اتفاق‌هایی خوب برای خدمت به هنرمندان رقم بزنیم.»

او درباره هدف اصلی خود و این دوره از جشنواره تئاتر فجر یادآور شد: «خوشحالی اصلی و هدف ما در دوره چهل‌وچهارم جشنواره تئاتر فجر، توجه ویژه به آثار و هنرمندان استان‌ها است.»

سیدوحید فخرموسوی در ادامه صحبت‌های خود به شرح کامل بخش‌ها و روند برگزاری جشنواره تئاتر فجر در شهر کرمان و تهران پرداخت.  

در پایان این مراسم از هنرمند فقید و پیشکسوت تئاتر کرمان مرحوم مهدی ثانی که روز گذشته بر اثر تصادف دارفانی را وداع گفته بود، نیز یاد شد.  

انتهای پیام

  • جمعه/ ۲۶ دی ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۳
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 1404102614426
  • خبرنگار :