توقیف کامیون تریلی حامل کالای قاچاق در یکی از بنادر هرمزگان

 فرمانده انتظامی استان هرمزگان از شناسایی و توقیف یک دستگاه کامیون تریلی حامل کالای قاچاق به ارزش ۱۷۰ میلیارد ریال در یکی از بنادر تجاری استان خبر داد.  

سردار علی‌اکبر جاویدان اظهار کرد: مأموران پلیس امنیت اقتصادی مستقر در یکی از بنادر تجاری استان، در راستای اجرای طرح تشدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز، روز گذشته حین کنترل خودروها و محموله‌های خروجی گمرک به یک دستگاه کامیون تریلی کانتینردار مشکوک شدند و آن را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.  

وی افزود: مأموران پس از اخذ اظهارات ضد و نقیض راننده و انجام بازرسی دقیق از خودرو، ۱۲ دستگاه موتوربرق گازسوز فاقد مدارک قانونی را کشف و ضبط کردند.  

به گفته فرمانده انتظامی استان، براساس نظر کارشناسان، ارزش این محموله قاچاق ۱۷۰ میلیارد ریال برآورد شده است.

جاویدان خاطرنشان کرد: در این رابطه یک متهم شناسایی و پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی پلیس هرمزگان در روز جمعه سوم بهمن، وی تأکید کرد: پلیس هرمزگان به صورت مستمر و قاطع با پدیده قاچاق کالا که به اقتصاد ملی آسیب می‌زند مقابله خواهد کرد.  

انتهای پیام 

  • جمعه/ ۳ بهمن ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۰
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404110301098
  • خبرنگار : 50673