/عاشوراي خونين كربلا/ مسوولان وزارت كشور خبر دادند: * آمادگي استان‌هاي مرزي براي كمك به مجروحان * آماري از تعداد مجروحان و كشته‌شدگان ايراني در دست نيست

مدير كل روابط عمومي وزارت كشور خبر داد: به منظور انتقال مجروحان انفجارهاي امروز كربلا استاندار‎ي‏هاي كرمانشاه و ايلام به حالت آماده باش درآمده‌اند.

جهانبخش خانجاني ، در گفت‏وگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اعلام اين مطلب از استقرار آمبولانس و اكيپ‏هاي پزشكي در حوالي مرز ايران و عراق خبر داد و اظهار داشت:« تاكنون هيچ آمار دقيقي از تعداد مجروحان و كشته شدگان ايراني اين حادثه دريافت نشده، اما احتمال دارد تعدادي از هم‌وطنانمان بر اثر اين حادثه كشته يا مجروح شده باشند.»

همچنين معاون امنيتي - انتظامي وزير كشور نيز از آمادگي استان‌هاي همجوار با عراق، براي پذيرش مجروحان انفجارهاي امروز كربلا خبر داد.

علي‌اصغر احمدي، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) با بيان اين مطلب افزود:« بعد از انفجارهاي امروز عراق، هماهنگي‌هايي با مسوولان استان‌ها براي پذيرش مجروحان اين حادثه صورت گرفت و درحال حاضر نيز، آمبولانس‌ها براي پذيرش مجروحان در كنار مرزها مستقر شده‌اند.»

وي هم‌چنين با يادآوري مشكلات احتمالي كه براي بازگشت زائران ايراني ايجاد مي‌شود، گفت:« با هماهنگي‌هاي انجام‌شده بين نيروي انتظامي، وزارت راه و سازمان پايانه‌ها، سعي شده است كه بازگشت اين زائران در حداقل زمان ممكن، صورت بگيرد.»

بر اساس آخرين اخبار رسيده تعداد شهداي انفجارهاي امروز (سه‌شنبه) در كربلا به 50 تن رسيد و تاكنون 100 تن نيز زخمي شده‌اند.

هم چنين در انفجارهاي امروز كاظمين نيز تاكنون 70 تن كشته و ده‌ها تن زخمي شده‌اند.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) از كربلا، درحال حاضر ورود به حرمين امام حسين (ع) و ابوالفضل‌العباس (ع) ممنوع شده است و تدابير امنيتي شديدي در اطراف اين اماكن به مورد اجرا در آمده است.

همچنين گزارش شده است، نيروهاي مردمي در حال همكاري با نيروهاي امنيتي هستند تا كنترل اوضاع را در دست داشته باشند.

اين درحالي است كه نمي‌توان نقش نيروهاي اشغالگر را كه مسووليت اصلي حفظ امنيت شهرهاي عراق را برعهده دارند،در وقوع اين فاجعه ناديده گرفت.

به دنبال وقوع اين انفجارها در كربلا نيروهاي آمريكايي كه از شهر خارج شده بودند،به كربلا بازگشته‌اند و در كاظمين نيز ده‌ها خودروي زرهي مستقر شده‌اند و هليكوپترهاي آمريكايي نيز به پرواز بر فراز شهر پرداخته‌اند.

هم اكنون آمبولانس‌ها در كربلا و كاظمين درحال انتقال مجروحين به بيمارستان هستند.

انتهاي پيام

  • سه‌شنبه/ ۱۲ اسفند ۱۳۸۲ / ۱۴:۴۵
  • دسته‌بندی: سیاسی2
  • کد خبر: 8212-04496
  • خبرنگار : 71061