حسين مظفر تصريح كرد: وضع پيش آمده پس از دو سال مذاكره و همكاري ايران با آژانس، غلبه سياست و فريب بر ساختار آژانس انرژي هستهاي را متجلي ساخته و بيش از گذشته مشخص كرد كه نهادهاي بينالمللي ابزاري تحت سلطه قطبهاي بينالمللي است.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در گفتوگو با خبرنگار پارلماني ايسنا با اشاره به تاثيرات مثبت مذاكرات و تلاشهاي ايران در راستاي اقناع افكار عمومي دنيا براي فعاليتهاي هستهاي خود گفت: اين تلاشها باعث شد كه قطعنامه اول با ترغيب سه كشور اروپايي به تصويب نرسد و قطعنامه دوم كه مضمون ارجاع پرونده ايران به شوراي امنيت را داشت، نيز مورد تاييد قرار نگيرد، لذا آنها مجبور شوند قعطنامه سوم را بدهند.
وي با بيان اينكه اين اولين بار است كه اجماع صورت نگرفته، نرسيدن به اجماع بينالمللي عليه ايران را نتيجه تلاشهاي دو ساله ايران براي نشان دادن حسن نيت خود در فعاليتهاي هستهاي عنوان و خاطرنشان كرد: اين قطعنامه و تصويب آن نشاندهنده سلطه آمريكا و كشورهاي غربي بر كشورهاي ديگر، منافع آنها و بر آژانس هستهاي است.
مظفر با ابراز تاسف از وجود اين سلطه در نظام بينالملل، موارد خواسته شده در قطعنامه صادره را مواردي فراقانوني و فراتر از چارچوب اساسنامه آژانس دانست و گفت: طبعا ايران هرگز قطعنامه يا پيشنهادي فراقانوني را نخواهد پذيرفت و از حق خود در دستيابي به انرژي صلحآميز هستهاي نخواهد گذشت و بر حقوق هستهيي و قانوني خود پافشاري خواهد كرد.
وي تاكيد كرد: ايران به تلاشهاي خود براي مقابله با اين روند يك جانبهگرايي و سلطهگرايي غيرمنطقي در نظام بينالمللي ادامه خواهد داد.
وي در خصوص نوع تعامل با كشورهايي كه آژانس را به صدور اين قطعنامه ترغيب كردهاند، گفت: معتقدم كشورها متفاوت هستند. لذا هيچگاه تلاشهاي صادقانه و خالصانه ما به آنها كه با ايران عناد و كينهورزي دارند و هرگز به دنبال كشف حقايق نيستند تاثيرگذار نخواهد بود و اين نوع تلاشهاي ما فرصتسوزي خواهد بود.
وي با اشاره به وجود كشورهايي كه تحت القائات كشورهاي سلطهگر قرار گرفتهاند، گفت: بايد ارتباط خود را با اين كشورها تقويت كنيم و اهداف صلحجويانه به ايران را برايشان بازگو كنيم و نيز فريبكاريهاي نظام سلطه، آمريكا و اسراييل را افشا كنيم.
به گفتهوي، بايد تلاش خود را جهت اقناعسازي بيشتر كشورها براي همراهي با ايران ادامه دهيم.
وي تاكيد كرد: ايران بايد بر حقوق خود پافشاري كند، و به هيچ عنوان زير بار تعليق كامل غنيسازي اروانيوم و تعليق مجدد UCF اصفهان، نرود.
اين نماينده مجلس تصريح كرد: نظام بينالملل به هيچ عنوان نميتواند ايران و مجلس ايران را وادار به امضاي پروتكل الحاقي كند.
به گفته وي، با اين روند قطعا مجلس شوراي اسلامي پروتكل الحاقي را امضا نكرده و با امضاي آن مخالفت خواهد كرد.
وي افزود: زماني كه نظام بينالملل حقوق ايران را به رسميت بشناسد ايران همكاري خود را ادامه خواهد داد.
وي با بيان اينكه مجلس در حال آماده كردن طرحي است كه اجراي پروتكل الحاقي از دستور كار خارج شود، افزود: اين طرح بر آن است كه اجراي پروتكل الحاقي را با به رسميت شناختن حقوق هستهيي ايران در نظام بينالملل مشروط كند.
انتهاي پيام