احمدي‌نژاد در خاش: همديگر را دوست داشته باشيم امنيت مردم در سرلوحه‌ي كار دولت قرار دارد

رييس‌جمهور گفت: دولت مصمم است كه با ناامني مبارزه كند و ايجاد امنيت را سرلوحه‌ي كار خود قرار داده است.

به گزارش خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) دكتر محمود احمدي‌نژاد صبح روز جمعه در سومين روز از سفر استاني خود به سيستان و بلوچستان در جمع مردم خاش افزود: ما بايد همديگر را دوست داشته باشيم تا به آباداني برسيم و نخستين گام را بايد جوانان مصمم و پرشور خاش براي آباداني شهر خود بردارند تا در آينده‌ي نزديك اين شهر به يكي از پيشرفته‌ترين شهرهاي استان سيستان و بلوچستان مبدل شود. مطمئن باشيد كه مي‌توانيد اين كار را انجام دهيد.

وي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به منزلت زن در دين مبين اسلام اظهار داشت: يكي از مواهب و نعمت‌هاي اين شهر وجود بانوان مومن و پرشور است و در فرهنگ اسلامي به جايگاه و منزلت زنان اهميت داده شده است.

رييس‌جمهور اظهار داشت: در فرهنگ اسلامي و ايراني زن محور خانواده، كانون مهر و محبت است و ترديد ندارم كه بانوان پاك و مومن و هوشمند خاش مي‌توانند پرچمدار مهرورزي و فرهنگ اسلامي باشند و جوانان و مردم غيور اين ديار با پشتوانه‌ي زنان خود مي‌توانند آباداني و رونق را براي اين شهرستان به ارمغان بياورند.

انتهاي پيام

  • جمعه/ ۲۵ آذر ۱۳۸۴ / ۱۲:۳۰
  • دسته‌بندی: سیاسی2
  • کد خبر: 8409-13887
  • خبرنگار : 71038