دادستان كل كشور: تربيت نيروهاي صاحبنظر و مؤمن به آرمان‌هاي نظام از اولويت‌هاي برهه كنوني است

دادستان كل كشور تحقيق و بررسي و پژوهش و پردازش عالمانه و جامع‌نگرانه را در حوزه‌هايي چون اقتصاد – حقوق و مديريت اسلامي خواستار شد و بر ضرورت تأسيس مراكز تحقيقاتي – پژوهشي و تشكيل كارگروه‌هاي توانمند و ورزيده جهت بررسي منابع و متون ديني و استخراج نظريات راهگشا و مثمر و مدون تأكيد كرد.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) دري نجف‌آبادي،دادستان كل كشور كه در همايش «اسلام و توسعه اقتصادي» – كه در دانشگاه امام صادق (ع) برگزار شده بود – سخن مي‌گفت، اظهار داشت: اكنون پس از انباشت 28 سال تجربه – از بدو انقلاب تا حال – مي‌بايد خلأها و كاستي‌ها را رصد كنيم و با برنامه‌ريزي سازمان‌يافته و حكيمانه در جهت امحاء نارسايي‌ها و تسريع حركت به سمت توسعه دانايي‌محور اهتمام ورزيم.

وي ضرورت تدوين دايره المعارف اقتصاد اسلامي را يادآور شد و از نخبگان و محققان و اساتيد برجسته حوزه و دانشگاه خواست عنايت ويژه‌اي به اين مهم داشته باشند.

دري نجف‌آبادي با اشاره به جايگاه ممتاز نيروي انساني در پيشبرد اهداف انقلاب اسلامي، خاطرنشان كرد: تربيت نيروهاي صاحبنظر و خير و دلسوز معتقد به ديانت و مؤمن به آرمان‌هاي نظام اسلامي از ضرورت‌ها و اولويت‌هاي برهه كنوني است.

انتهاي پيام

  • چهارشنبه/ ۳ اسفند ۱۳۸۴ / ۱۶:۰۷
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 8412-02130
  • خبرنگار :