سازمان كشورهاي صادركننده نفت (اوپك) در پايان نشست يكصدوچهلو يكم خود در كاراكاس ونزوئلا تصميم گرفت ميزان توليد اين سازمان معادل 28 ميليون بشكه در روز تثبيت شود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سازمان اوپك در پايان نشست شب گذشته خود تصميم گرفت با مخالفت با درخواست ونزوئلا ـ ميزبان اين نشست ـ براي كاهش ميزان توليد، سقف توليد خود را بدون تغيير حفظ كند.
ادموند داكورو ـ رييس دورهاي كنفرانس اوپك ـ پس از خروج اعضا از نشست خود در پشت درهاي بسته، اين خبر را در اختيار خبرنگاران قرار داد.
وي با بيان اينكه توليدكنندگان نفت اوپك در خصوص نوسانات بازار ابراز نگراني كردهاند، تاكيد كرد: اوپك در آينده و در هر زماني كه لازم باشد، ميتواند تصميم جديدي اتخاذ كند.
ونزوئلا به عنوان ميزبان اين نشست و تنها عضو سازمان اوپك از آمريكاي لاتين درخواست بررسي احتمال كاهش ميزان توليد از سوي اوپك را مطرح كرده بود.
به گزارش آسوشيتد پرس، اين در حالي است كه با توجه به قيمتهاي بالاي نفت در بازارهاي جهاني و از سوي ديگر نگرانيهاي موجود در بازار از فرارسيدن فصل سفرهاي تابستاني در آمريكا و افزايش تقاضاي بنزين، همچنين نزديك شدن به فصل توفانهاي موسمي در اين كشور و از سوي ديگر با توجه به تداوم برخي مسائل ژئوپليتيك، سازمان اوپك در نشست كاراكاس با تغيير ندادن سطح ميزان توليد خود و مطالعه شرايط بازار هرگونه كاهش يا افزايش احتمالي در سطح توليد را به نشستهاي آتي موكول كرد.
انتهاي پيام