دكتر محمود احمدينژاد رييسجمهور اسلامي ايران پيش ازظهر امروز(جمعه) درگفتوگوي تلفني با رجب طيب اردوغان، نخست وزير تركيه، درباره آخرين تحولات منطقه خاورميانه به ويژه حملات وحشيانه رژيم صهيونيستي به لبنان بحث و تبادل نظر كردند.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر احمدينژاد در اين گفتوگو با اشاره به سكوت مجامع مسوول بينالمللي به ويژه سازمان ملل و شوراي امنيت و حمايت برخي كشورهاي غربي از جنايات رژيم صهيونيستي و به خاك و خون كشيدن غير نظاميان به خصوص زنان و كودكان بر لزوم فعال شدن هر چه بيشتر كشورهاي اسلامي و سازمان كنفرانس اسلامي براي پايان بخشيدن به اين حملات گفت: دولت هاي اسلامي از جمله كشورهاي منطقه بايد با تحرك بيشتر به وظايف خود عمل كنند زيرا در صورت كوتاهي دامنه اين تجاوزات به لبنان محدود نخواهد شد.
رييسجمهور اسارت دو نظامي صهيونيست را تنها بهانهيي براي اجراي يك نقشه از پيش طراحي شده درحمله گسترده به لبنان و از بين بردن تاسيسات زيربنايي و كشتن شهروندان عادي يك كشور دانست و افزود: رژيم صهيونيستي تهديدي جدي عليه امنيت بينالمللي است و در صورت موفقيت، صهيونيستها در اجراي اين نقشه قطعا ابعاد اقدامات تهديدآميز خودرا گسترش خواهند داد.
دكتر احمدينژاد با تاكيد بر لزوم تشكيل فوري اجلاس فوقالعاده سازمان كنفرانس اسلامي و لزوم رايزنيهاي فشرده اعضاي اين سازمان به ويژه كشورهاي منطقه را خاطرنشان كرد و افزود: خشم ملت هاي منطقه از بيتفاوتي برخي قدرتهاي جهاني هر لحظه درحال افزايش است و در صورتي كه به نقطه بحراني برسد روابط ديرينه ملت هاي منطقه با آنان به ويژه با اروپاييان دچار چالش جدي ميشود.
نخست وزير تركيه نيز در اين گفتوگو با اشاره به نقش مهم جمهوري اسلامي ايران در حفظ صلح و ثبات منطقه خواستار ايجاد يك راهگذر مشترك توسط كشورهاي منطقه براي كمك رساني سريع به مردم مظلوم لبنان شد.
رجب طيب اردوغان با بيان اينكه با فعال شدن سازمان كنفرانس اسلامي و رايزنيهاي ديپلماتيك فشرده بايد در راستاي جلوگيري از تجاوزات رژيم صهيونيستي اقدام كرد، افزود: بايد با ارسال كمكهاي انساني براي مردم لبنان و برقراري آتشبس فوري و آرامش را در منطقه برقرار كرد.
دو طرف در پايان بر ادامه تماسها و رايزنيها براي تسريع در تلاشهاي بينالمللي براي پايان دادن به اين بحران تاكيد كردند.
انتهاي پيام